Sefirin Kızı oyuncu kadrosu? Sefirin Kızı yeni katılan oyuncular? Sefirin Kızı konusu ne? Sefirin Kızı yeni konusu? Sefirin Kızı oyuncuları? Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı bölüm özetleri? Sefirin Kızı yeni katılacak oyuncular merakla b

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
Sefirin Kızı oyuncu kadrosu? Sefirin Kızı yeni katılan oyuncular? Sefirin Kızı konusu ne? Sefirin Kızı yeni konusu? Sefirin Kızı oyuncuları? Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı bölüm özetleri? Sefirin Kızı yeni katılacak oyuncular merakla bekleniyor. Sefirin Kızı'na Neslihan Atagül geri dönecek mi? İşte tüm yanıtlar

Sefirin kızı oyuncuları ve konusu gibi farklı türden soruların cevaplarını aramaya başladı. Sefirin dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, Sefirin kızı dizisi konusu gibi detaylar şu şekilde sıralanıyor.

Sefirin Kızı Oyuncuları


Sefirin kızı oyuncuları Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Gonca Cilsaun, Erdal Küçükkömürcü, Ömrüm Nur Çamçakallı, Erhan Alpay, Tülin Yazgan, Doğukan Polat, Edip Tepeli, Hakan Ummak’tır. Dizinin kadrosuna son olarak Ferit Aktuğ katıldı. Zengin bir kadrosu bulunan dizi özellikle yıldız oyuncularıyla her geçen gün takipçi kitlesini arttırmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de dizinin kadrosuna yeni isimlerin dahil olacağı tahmin edilen durumlar arasında bulunuyor.


Sefirin Kızı Konusu


Sefirin kızı dizisi konusu ise şöyle; gariban bir ailenin çocuğu olan Sancar daha çocuk yaşlarında Bodrum’a tatile giden büyükelçinin kızı Nare’ye aşık olur. Bu iki çocuk birbirlerini çok sever ve sevdaları için uzunca bir süre mücadele ederler. Sonunda Nare Sancar’a kaçar ancak tam olarak kavuştukları gecede ansızın ortadan kaybolur ve bir daha ondan haber alan olmaz. Kimi denize düşüp öldüğünü söylerken, kimi Avrupa’ya kaçtığını söyler. Ancak tam olarak kimse kızın nerede olduğunu bilmez. Böylelikle Nare ve Sancar’ın hikayesi tam anlamıyla mutsuz bir aşk hikayesine dönüşür.

Bir düğün gecesinde kaybolan sefirin kızı, neredeyse dokuz yıl sonra farklı bir düğünde ortaya çıkar. Üstelik bu düğün Sancar’a aittir. Ve Nare ona kızını da getirmiştir.

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakteri Muğla’dan başka bir yer görmemiş gariban bir ailenin çocuğudur. Hem Nare’ye sevdalı olup hem de yıllarca onun ihanetinin acısını taşımıştır. Nare’de sonradan zengin olurken, babasının zeytinliklerini satın almıştır. Bu ikilinin yolları eninde sonunda kesişir. Sürükleyici tempoya ve iddialı bir senaryoya sahip olan Sefirin kızı dizisi her pazartesi TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.