Sen Çal Kapımı Melo Melek rolüyle karşımıza çıkan Elçin Afacan tüm dikkatleri üzerine topladı. Öyle ki Sen Çal Kapımı  oyuncuları arasında en çok araştırılan isim Sen Çal Kapımı Melo Melek Elçin Afacan oldu.

Sen Çal Kapımı Melo Melek rolüyle karşımıza çıkan Elçin Afacan tüm dikkatleri üzerine topladı.Öyle ki Sen Çal Kapımı  oyuncuları arasında en çok araştırılan isim Sen Çal Kapımı Melo Melek Elçin Afacan oldu. Yaz sezonunda başlayan Sen Çal Kapımı çok büyük merakla izlenmekte öyle ki her bölüm de bir sonraki bölüm neler olacağı herkes tarafından çok merakla tkip edlmekte.  Sen Çal Kapımı Melo Melek'i tüm izleyicilerden tam not alırken, Elçin Afacan hayatı Elçin Afacan kimdir Elçin Afacan kaç yaşındadır soruları çok sık sorulmaya başlandı. Bu akşam ekranlarda çok merakla izlenilen Sen Çal Kapımı dizisinde en dikkat çeken karakter saf ve güzelliği ile Sen Çal Kapımı Melo Melek olurken Elçin Afacan kimdir sorusuun cevabına isterseniz geçelim. 



“ Evli, çocuklu ve zengin kadın mutludur. Mutlu değilse bil ki şımarıktır”





Nam-ı diğer Melo. Eda’nın mahalleden çocukluk arkadaşı. Tombul, vücüduyla barışık, şen şakrak bir genç kadın. Kahkahası da bol, gözyaşı da... Giyinmeyi kuşanmayı, takıp takıştırmayı seviyor. Ev ekonomisi bölümünden mezun, Part-time kasiyerlik, part-time hosteslik yapıyor. Kafayı zengin koca bulmaya ve bol çocuk yapmaya takmış. Her aşkı hüsranla sonuçlanıyor.

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!




ELÇİN AFACAN KİMDİR



1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2015 yılında "Gamsız Hayat" dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında "Görevimiz Komedi" programında yer aldı ve aynı sene "İçerde" dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan "Bir Aile Hikayesi" dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı. Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. Elçin Afacan, "Sen Çal Kapımı" dizisinde Melek karakterini canlandıracak.