Sabah uyandığınız zaman sevdiklerinize en güzel günaydın mesajlarını atmak istemez misiniz ? Sevgilinizi en içten, samimi, aşk dolu günaydın mesajlarıyla karşılamayı isteyenler için en güzel günaydın mesajlarını topladık. İster uzun uzun sevgini anlatara

Sabah uyandığınız zaman sevdiklerinize en güzel günaydın mesajlarını atmak istemez misiniz ? Sevgilinizi en içten, samimi, aşk dolu günaydın mesajlarıyla karşılamayı isteyenler için en güzel günaydın mesajlarını topladık. İster uzun uzun sevgini anlatarak günaydın de, istersen kısa ama anlamlı bir günaydın mesajıyla güne başla. İşte en güzel günaydın mesajları senin için bu haberde. 2021 en güzel günaydın mesajları...

Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın.

Sabah ışıkları her odama vurduğunda lanet okuyan bir adamın dilinden dökülüyor bu kelimeler. Her sabah ilk gün ışığıyla birlikte istenmeyen bir hayata sahip olmanın verdiği öfkeyle ve yalnızlığın tahammül edilemeyen soğukluğuyla başlıyordum güne. Ben ve etrafımdaki her şey her zaman ters giderdi. Hiç gün doğmasın isterdim ta ki karşıma sen çıkana kadar. Meğer sabahların kıymeti bilinmeliymiş sevgili. Öfkeli bir adamı gündüze aşık ettin. Günaydın demeyi ben seninle öğrendim.



Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni, yanımda olsan sarardım o nazik tenini, seviyorum seni sabahım sensin benim tek ilacım günaydın aşkım Her sabah güneş nasıl doğuyorsa dünyasına, dünyanın gününü nasıl aydın ediyorsa, Sen de benim karanlık gecemi aydınlatan güneşim ol, tek ışığım ol. Günaydın birtanem.



Günaydın çölümde ki her bir kum tanem, kavurucu sıcakta beni serinleten bulutum, susuzluktan çatlayan dudaklarımın yağmuru. Günaydın gecem, gündüzüm, karanlığımı aydınlatan ay, gündüzümü güzelleştiren güneşim günaydın sevdiğim adam, hayallerimi süsleyen kahramanım, göğsündeki kalp atışıyla beni rahatlatan huzurum günaydın, dünyadaki cennetim, kokusuyla varlığıyla beni mutlu eden ruh eşim günaydın sevdası dağları saranım, günaydın bana olan sevgisiyle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı’yı kıskandıran tek varlığım.

Her şey burada sensiz garip. Güneş sensiz doğduğunda, ışık o kadar parlak parlamaz. Sen yanımda olmadan eksiyle uyanıyorum hayata sevgilim. Seni çok seviyorum günaydın bebeğim.

Sabah rüzgarıdır bana söyleyen güzelliğini. Gözlerim seni hiçbir zaman görmüyor ama daima bekliyor yüreğim.



Nasıl ki çiçekler sever doğayı, nasıl ki dünya sever evreni, nasıl ki gökyüzü sever yıldızları... İşte ben de seni bu devasa şekilde öyle severim. Sen benim canımsın! Ruhumun sahibi, huzurumun sebebisin. Günaydın biriciğim.

Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana, günaydın hayatımın anlamı canım sevgilim.

Günlerimin ışığı gecelerimin yıldızısın sabahlarımın güneşi gecelerimin ay ışığı sabahlarımın günaydını gecelerimin dumanısın bebeğim günaydın.



Tatlı uykundan uyanacaksın ve güzel gözlerinle dünyayı kucaklayacaksın. Uykulu halinin verdiği sersemlikle kalkar kalkmaz bir yerlere toslayacak ve sinir olacaksın. Sabahları huysuz oluyorsun sen hep. Banyoya gidip elini yüzünü yıkayacak ve dişlerini fırçalayacaksın. Sonra eline telefonunu alacaksın ve gelen mesajı açacaksın. Bütün öfken birden dinmiş olacak, huysuzluğun seni terk etmiş olacak çünkü ben sana çoktan günaydın huysuz kadınım demiş olacağım. Seni seviyorum.

Her sabah sana olan aşkım büyümeye devam ediyor. Sen benim hayalimin gerçekleşmesisin. Günaydın tatlı sevgilim.

Günaydın, günaydın pozitif düşün bugün. Önce gülümse, sonra gül kahkaha at ve hatta ve hatta katıla katıla gül korkma. Siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek, gökkuşağı gibi aynen renk renk. Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır. Haydi, bulaştır!

Uyurken bile hasretini çektiğim, asla az ile yetinemediğim ve yetinemeyeceğim en kıymetli varlığım benim. Günün ilk ışıklarıyla aydınlansın odan, sevgimi hissederek uyan. Seni seviyorum.