Show TV yayın akışı. Çukur bu akşam var mı yok mu? Çukur neden yok? Show TV ekranların en çok sevilen dizisi Çukur neden yayınlanmıyor? 6 Ocak 2020 Pazartesi Show TV yayın akışı.

Show TV yayın akışı. Çukur bu akşam var mı yok mu? Çukur neden yok? Show TV ekranların en çok sevilen dizisi Çukur neden yayınlanmıyor? 6 Ocak 2020 Pazartesi Show TV yayın akışı. Show TV 6 Ocak pazartesi yayın akışında neler var. Çukur yeni bölümü ne zaman? Çukur 6 Ocak var mı yok mu? Çukur 13 Ocak Pazartesi yayınlanacak mı?



Çukur bugün var mı yok mu?



Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur yeni bölüm bekleyenlere kötü haber. Show TV Çukur dizisini bu hafta da yayınlanmıyor. Çukur yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak, Show TV 6 Ocak 2020 Pazartesi yayın akışı değişti. Buna göre Çukur bugün yeni bölümü yok. Peki Çukur yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?



Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?



Çukur Show TV yayın akışında pazartesi günü yayınlanmayacak. Çukur dizisi yeni bölüm tarihi 13 Ocak 2019 Pazartesi günü olarak belirlendi. Böylelikle Çukur bir hafta ara verdi. Diğer diziler iki hafta ara verirken Çukur bir hafta aranın ardından 13 Ocak pazartesi Show TV ekranlarında. 



Show TV yayın akışı 6 Ocak 2020 Pazartesi! 

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


Show TV yayın akışını sizler için hazırladık. Show TV 6 Ocak 2020 pazartesi günü yayın akışına göre; Çukur bölümü yeni bölüm yok. Ancak Tehlikeli Yürüşüş yabancı filmi ekranlara geldikden sonra Çukur çok özel bir bölümle ekranlara gelecek.Özel bölüm sonrası Çukur yeni bölüm tanıtım fragmanı çıkar gibi görünüyor. 



Çukur dizisi neden yok? Çukur dizisi neden yayınlanmıyor?



Show TV yayın akışından çıkartılan Çukur dizisi kanallarında her yıl verdiği Yılbaşı arası nedeniyle ekranlarda olmayacak. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Berkay Ateş ve Nejat İşler gibi yıldız isimlerin yer aldığı Çukur 13 Ocak pazartesi Show TV ekranlarında yayınlanacak.