Sıfır Bir Sinema filmi izle rekor kırıyor. Sinemada rekor kıran Savaş Satış'ın hikayesi Baba Parası'nı geçti.

Sıfır Bir Sinema filmi izle rekor kırıyor. Sinemada rekor kıran Savaş Satış'ın hikayesi Baba Parası'nı geçti. Sıfır Bir Sinema filmi hikayesi bitti. Sıfır Bir Sinema'da Baba Parası'nı geçmeyi başardı. Herkes Sıfır Bir Sinema Filmi izle merakla bekliyor.



Blu TV platformunda dizi olarak yayınlanan Sıfır Bir beyaz perdeye geçti! Adana dizisi Sıfır Bir'in filmi çıktı! Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmi izle. Sıfır Bir filmi full izle seçenekleri araştırılmaya başlandı. Sıfır Bir dizisinin filmi vizyona girer girmez rekorları kırmaya başladı! Merak Beklenen Sıfır Bir filmi Baba Parası'nın hasılatını ve izlenme sayısını da geçti! Sıfır Bir filminin detayları haberimizde...

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


10 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren Sıfır Bir filmi, kısa sürede büyük bir başarı elde etmeyi başardı! 2016'da Blu Tv platformunda (dijital ortamda) Adana dizisi olarak yayın hayatına başlayan Sıfır Bir, 6. sezonuyla birlikte final yapmış ve sona ermişti. Dizinin senaryosu, oyuncuları ve heyecanı o kadar tuttu ki, dizi hikayesiyle birlikte beyaz perdeye aktarıldı. Vizyona girdiği 10 Ocak 2020'den bu yana 5 gün olan Sıfır Bir filmi, kısa sürede gişede de umduğunu buldu!



Sıfır Bir Filminde Cio Baba Neden Yok?



Sıfır Bir dizisinin son sezonunda bilindiği gibi Savaş Satış, Özgür Meriç ve Cihangir Ceyhan'ın (Cio) kavga ettiği öne sürülmüştü. Özellikle Savaş Satış ile Cihangir Ceyhan'ın birbirine girdiği iddiaları ayyuka çıkmış, ikili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bırakmış ve Savaş Satış imalı bir paylaşımda bulunmuştu.



Cihangir Ceyhan, Sıfır Bir filminde yer almadı. Cihangir Ceyhan şu sıralar Show Tv'nin reyting rekortmeni Çukur dizisinde "Azer Kurtuluş" karakteriyle büyük beğeni topluyor. Öte yandan Sıfır Bir filminde Özgür Meriç de yer almadı. Sıfır Bir filminin baş karakteri yine Savaş Satış oldu.



Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana Filmi Gişede Rekor Kırdı



Sıfır Bir filmi, 10 Ocak 2020 tarihinde vizyona girdi. Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmini ilk 3 günde tam 280 bin 711 kişi izledi! Sıfır Bir, sadece Animasyon yapımı olan Rafadan Tayfa Göbeklitepe'yi geçemedi. Ancak Baba Parası filmini geçti.



Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmi Türkiye genelinde toplam 325 salonda gösterime girdi. Box Office Türkiye verilerine göre ilk 3 günde her bir salon gösteriminde ortalama 864 kişi filmi izledi. Sıfır Bir filmi büyük bir başarıyla gösterimde yer almayı sürdürüyor.



Tüm başroller öldü! Sıfır Bir Sinema Filmi oyuncu kalmadı!



Sıfır Bir Sinema filminde büyük şok yaşandı. Filmin tüm yıldızları öldü ve filme veda etti. Devam filmi çekilmeyecek ancak oyuncular kendi hikayelerini anlatan yeni film ve Blutv yeni dizileriyle ekranlarda olacak. 



Sıfır Bir yeni rekor! 464 Bin Kişi izledi!



sinemeda Sıfır Bir fırtınası yaşanıyor. Sıfır Bir ilk haftasında 464 Bin kişi tarafından izlenerek yeni bir rekora imza attı. Film 8 Milyon TL hasılat elde etti.