Shrek, Sonsuza Dek Mutlu kim seslendirmiştir.  Shrek, Sonsuza Dek Mutlu karakterleri kimlerdir gibi sorular tatlı mı talı animasyon filminin bu akşam evlerimize misafir olacağı yayın akıında karşımıza çıkması akabinde araştırılıyor.

Shrek, Sonsuza Dek Mutlu kim seslendirmiştir. Shrek, Sonsuza Dek Mutlu karakterleri kimlerdir gibi sorular tatlı mı talı animasyon filminin bu akşam evlerimize misafir olacağı yayın akıında karşımıza çıkması akabinde araştırılıyor. Shrek, Sonsuza Dek Mutlu filmi hakkında bir çok detay şu sıralar çok merak ediliyor. Shrek, Sonsuza Dek Mutlu filmi konusu Shrek, Sonsuza Dek Mutlu  filmi karakterleri ve Shrek, Sonsuza Dek Mutlu kim seslendirdi sorularının hepsinin yanıtını tel tek araştırmaktayız. Çocuklr büyükler hatta yaşlılar yeşil dev Şrek hepimizn kahramanı ve her ekranda oynayacağı aman da hakkında ki detaylar merak ediliyor. Çizmeli kedi Şrek ve Eşşek sürmüş olduğu banal hayattan bıkarsa neler olur. Shrek, Sonsuza Dek Mutlu oyuncuları Shrek, Sonsuza Dek Mutlu  konusu ve Shrek, Sonsuza Dek Mutlu  karakterleri hakkında yaptığımız araştırmaları paylaşıyoruz. 



Shrek, Sonsuza Dek Mutlu bugün ekranlarda yayınlanacak olması akabinde yayın akışında karşımız çıkması ile çok sık aranmakta.  İlk vizyona girdiği sene izlenme rekorları kıran ve milyon dolarları aşan hasılatı ile uzun süre konuşulan Shrek, Sonsuza Dek Mutlu oyuncuları şu sıralar da merakla araıyor.  Şrek'in can sıkıntısıyla başlayan arbelerin içinde çizmeli kedi ve eşşek te kendini bulursa ne olur? Komedi animasyon tarzında fenomenleşen film serisinin  sonsuza dek mutlu bölümü bu akşam ekranlardan önce haberimizde Shrek, Sonsuza Dek Mutlu konusu Shrek, Sonsuza Dek Mutlu oyuncuları gibi detayları sizler için araştırdık.  İlk olarak sizler için Shrek, Sonsuza Dek Mutlu oyuncuları Shrek, Sonsuza Dek Mutlu konusu ile haberimize başlıyoruz. 



Hızlı ve Öfkeli serisinin 2010  yılında vizyon girmiş çekimi olan Shrek, Sonsuza Dek Mutlu filmi can sıkıntısı ile başına çoraplar ören Şrek'in hayatının canlandırması olacak animasyon sevenler ekran başına kilitlenecek. Kimi zaman izleyiciyi heyecanlandıracak, kimi zaman da aksiyona sürükleyecek olan Shrek, Sonsuza Dek Mutlu 2010  senesinde vizyona girmiş olup Shrek, Sonsuza Dek Mutlu konusu Shrek, Sonsuza Dek Mutlu  oyuncuları gibi detaylar haberimizde.  Peki Shrek, Sonsuza Dek Mutlu  filmi karakterleri kimlerdir?



                                              



SHREK: SONSUZA DEK MUTLU KONUSU



Shrek ve eşi Prenses Fiona, çocukları ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Bu mutluluklarına dostları çizmeli kedi, eşek ve eşeğin yavruları da eşlik etmektedir. Zaman tersine dönmüş gibidir. Bu iyi aile babası rolü zamanla Shrek'e sıkıcı gelmeye başlar. Artık, çevresindekileri korkutarak kendinden kaçırdığı eski günlerdeki halinden çok farklıdır. Kendini gerçek bir dev gibi hissettiği günleri çok özleyen Shrek, kötü kalpli Rumpelstilzchen ile bir anlaşma imzalar. Aslında Rumpelstilzchen, onu oyuna getirmiştir. Shrek anlaşma sonrası kendini farklı bir yerde, farklı bir zamanda bulur. Bu dünyanın kralı Rumpelstilzchen'dir. Ve bu yeni dünyada devler avlanmaktadır. Shrek, prenses Fiona ile hiç karşılaşmamıştır. Üstelik eski dostları da onunla tanıştıklarını hatırlamaz. Shrek'in yeni görevi her şeyi eski haline getirmek ve gerçek aşkı ile dostlarını yeniden kazanmaktır. Bu uğurda birbirinden heyecanlı maceralara atılır.



SHREK: SONSUZA DEK MUTLU SESLENDİRENLERİ



Okan Bayülgen – Shrek



Sezai Aydın – Eşek



Oya Prosçiler – Prenses Fiona



Engin Alkan – Çizmeli Kedi

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?


Özgür Özdural – Rumpelstiltskin



Osman Gidişoğlu – Kral Harold



Rüçhan Çalışkur – Kraliçe Lillian



Boğaçhan Sözmen – Brogan



Sercan Gidişoğlu – Zencefil Adam Kurabiye



Özgür Özdural – Pinokyo



İsmail Yıldız – Kurt



Ali Ekber Diribaş – Doris



Murat Şenol – Mabel



Seslendirme Yönetmeni – Murat Şenol



Seslendirme Stüdyosu – İmaj Stüdyoları