Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, bu akşam dünyaevine girdi. Yakın zamanda baba olacak olan Soner Sarıkabadayı, bir süredir birlikte olduğu Camelo Lopez ile evlendi.

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, bu akşam dünyaevine girdi. Yakın zamanda baba olacak olan Soner Sarıkabadayı, bir süredir birlikte olduğu Camelo Lopez ile evlendi. Hal böyle olunca Soner Sarıkabadayı'nın eşi Camelo Lopez kimdir çok merak edildi. 



Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan ve çok yakında bebeklerini kucaklarına alacak olan Soner Sarıkabadayı- Camelo Lopez çifti dünyaevine girdi. 10 kişinin yer aldığı nikah töreni ünlü şarkıcı Sarıkabadayı’nın evinde gerçekleşti. 





Soner Sarıkabadayı, 2015 yılında 'Tarifi Zor' adlı şarkının klibinde tanıştığı Camelo Lopez ile aşk yaşamaya başladı. Baba olacağını nasıl öğrendiğini anlatan Sarıkabadayı, Lopez’in çok pozitif olduğunu söyledi ancak birkaç gün boyunca nişanlısının keyfinin yerinde olmadığını dile getirdi. Sevgilisinin durumdan şüphelendiğini söyleyen şarkıcı, “Beni banyoya çağırdı ve testi gösterdi. Böyle öğrendim” dedi.



Oğullarının bir Türk bir de yabancı adı olacağını söyleyen şarkıcı, bebeğine, babasının adı olan Hasan ismini vereceğini söyledi. Sarıkabadayı, diğer ismi de eşi Lopez'in seçeceğini açıkladı.



Camelo Lopez kimdir?

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir


Çift, Soner Sarıkabadayı’nın 'Tarifi Zor' klibinde tanışmışlardı. Camelo, 2015 Miss Kolombiya güzelidir.



Madelein Lopez Camelo, 2017 senesinde Nevşehir Ürgüp’teki Ortahisar’da bir balon kazasına maruz kalmıştı. Bu kazanın ardından hastaneye kaldırılmıştı. 



Ünlü güzel, o dönem TOFAŞ Basket takımında oynayan ve kendisi gibi Kolombiyalı olan basketbolcu Juan Palacios ile sevgiliydi.