Kırklareli’de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İnternetten tanıştığı birinin otomobilini alan bir kişi, kayıplara karıştı… Sosyal medya her ne kadar hayatımızın çok içinde yer alsa da zaman zaman çeşitli dolandırıcılıklara sahne oluyor.

Kırklareli’de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İnternetten tanıştığı birinin otomobilini alan bir kişi, kayıplara karıştı…


Sosyal medya her ne kadar hayatımızın çok içinde yer alsa da zaman zaman çeşitli dolandırıcılıklara sahne oluyor. Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşanan olaysa herkesi şok etti. İddialara göre Çiftlikköy’de U.Ö. adlı kişi bir süre önce sosyal medya üzerinden B.B. ile tanıştı. Yakın zamanda buluşan arkadaşlar, Lüleburgaz’da otomobille gezdi. Bunun ardından 3 arkadaş, H.B. adlı kişinin evine gitti ve sohbet etti. Bu esnada B.B., arabanın sahibi U.Ö.’den ilçeye gitmek için kredi kartı ve araba anahtarını istedi ancak B.B. eve dönmedi.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Arabayı geri vermek için 30 bin lira istedi


B.B.’ye sosyal medya üzerinden ulaşan U.Ö., arabayı geri getirmesini istedi. Ancak B.B. aracı geri getirmek için 30 bin lira talep etti. Jandarma, U.Ö.’nün bulunması için çalışma başlatırken, yapılan incelemeye göre çalınan araba İstanbul’da bulundu.