London, UK - July 31, 2018: The buttons of the music streaming app Spotify, surrounded by Podcasts, Apple Music, Facebook and other apps on the screen of an iPhone.

Müzik hayatımızın her anında, her yerinde çok büyük bir role sahip. Sahip olduğu yerin hakkını en iyi şekilde vermesi için birbirinden farklı müzik uygulamaları bir parmağımızın ucunda. Müzik uygulamalarının en çok kullanılanı tartışmasız ki Spotify. Spotify her senenin sonunda o sene en çok hangi şarkıcı, hangi şarkı dinlenmiş bunları belirleyip dinleyicileriyle bunu paylaşıyor.

Spotify'da bu sene en çok dinlenen şarkıcılara baktığımızda, birbirine tarzları benzeyenler olsa da bazıları birbirinden tamamen farklı tarzda. Spotify 2020'de bu sene kimler en çok dinlenmiş ?



İlk sıraya baktığımızda son dönemlerin en popüler rapçilerinden ve ismini sıkça duyuran Ezhel yer alıyor. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği sanatçı ilk sırada yerini almış. Sonrasında ise yılların yok edemediği, askine daha da büyük bir kitleye ulaşan Sezen Aksu yer alıyor. Sezen Aksu'nun hemen arkasından yine Ezhel ile tarzları benzeyen bir isim yer alıyor. Üçüncü sırada yer alan Murda, ilk sırada yer alan Ezhel ile düet yapmıştı.

4. Sagopa Kajmer,

5. Patron,

6. Yüzyüzeyken Konuşuruz,

7. Zeynep Bastık,

8. Emircan İğrek,

9. Gazapizm,

10. Dolu Kadehi Ters Tut, yer alıyor.