Süt Kardeşler bu akşam ekranlarda olacak. Show TV yayın akışında karşımıza çıkacak olan Süt Kardeşler ne zaman çekildi Süt KAdeşler oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor.

Süt Kardeşler bu akşam ekranlarda olacak. Show TV yayın akışında karşımıza çıkacak olan Süt Kardeşler ne zaman çekildi Süt KAdeşler oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Yeşilçam klasiği olan Süt Kardeşler konusu ve Süt KArdeşler ne zaman çekildi sorularının akabinde Glyabani nedir nedir diye de merak edenlere araştırmamızı sunacağız. Peki bu akşam Show TV sinema kuağında karşımıza çıkacak olan Süt KArdşler ile alakalı tüm detayları incelemeye hazırmısınız. 



Ramazan BAyram ve gulyabani bir de Şener Şen birleşirse kahkahayı en uç noktalarda yaşayacağınız Süt KArdeşler karşınıza çıkar.  1976 yılı yapımlı film milyonlarca kişi tarafından defalarca izlenmiştir.



SÜT KARDEŞLER NE ZAMAN  NEREDE ÇEKİLMİŞTİR



1976 yılında vizyona giren filmin çekimleri İstanbul Yeşilköy'deki Simenoğlu Köşkünde gerçekleştirildi. Özellikle Arzu Film’in komedi filmlerinin çekildiği bu köşk, 1979’a kadar sinemaya hizmet etti.



SÜT KARDEŞLER OYUNCULARI



Kemal Sunal - Şaban



Şener Şen - Hüsamettin



Adile Naşit - Melek



Halit Akçatepe - Ramazan



Hale Soygazi - Bihter



Ayşen Gruda - Emine



Ergin Orbey - Bayram



Jale Altuğ - Afife



Yasemin Esmergül - Yasemin



Ali Şen - Kerami



Türker Tekin - Kahya



Dinçer Çekmez - Çavuş

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Feridun Çölgeçen - Sarraf Efendi



SÜT KARDEŞLER KONUSU



Süt Kardeşler filminin konusu şöyledir: yıllardır kimsenin sahip olamadığı konağın sahibi Melek hanım, sütoğlu Şaban sanıp da Şaban'ın arkadaşı Ramazan'ı eve alır. Fakat sinirli abisi Hüsamettin'e Ramazan'ı damadı Bayram olarak tanıtır. Konağa gerçek Şaban ve gerçek Bayram'ın gelmesiyle işler karışır. Bayram’ın kardeşi Bihter’e aşık olan Şaban onun peşinde dolanır. Bayram’ın babasının eve Gulyabani adında bir canavar sokmasıyla işler iyice karışır. Olayı çözen Şaban, damat Bayram, ve emir eri olan Ramazan madalya alır.