Thor: Karanlık Dünya konusu Thor: Karanlık Dünya oyuncuları televizyon ekranlarında yayınlanacak olması akabinde çok merakla sorulmaya başladı. İlgi ile takip edilen Thor serisinden olan ve izlenme rekorlarını kıran ve bu akşam ekranlarda yayınlanacak ol

Thor: Karanlık Dünya konusu Thor: Karanlık Dünya oyuncuları televizyon ekranlarında yayınlanacak olması akabinde çok merakla sorulmaya başladı. İlgi ile takip edilen Thor serisinden olan ve izlenme rekorlarını kıran ve bu akşam ekranlarda yayınlanacak olan Thor: Karanlık Dünya konusu Thor: Karanlık Dünya oyuncuları ve Thor: Karanlık Dünya ne zaman çekildi sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. ABD yapımlı olan ve 2013 senesinde ilk beyaz perdeye uyarlanmış hali ile Thor: Karanlık Dünya konusu aksiyon v bilim kurgu severler tarafından çok merakla takip edilmeye başladı. Thor: Karanlık Dünya bu akşam televizyon ekranlarında Peki çok sorulan Thor: Karanlık Dünya konusu Thor: Karanlık Dünya oyuncuları ve Thor: Karanlık Dünya ne zaman çekildi sorularınızın cevapları haberimizde. 



Marvel sinema kuşağının mitolojik tanrısı olarak karşımıza çıkan ve çok ilgi ile takip edilen Thor: Karanlık Dünya filminde Ala Taylor yönetmen koltuğunda otururken 644 milyon USD gişe rekoru kırmıştır. Peki Thor: Karanlık Dünya konusu ve Thor: Karanlık Dünya oyuncuları ve Thor: Karanlık Dünya ne zman çekildi sorularınızın cevaplarını sizler için paylaşıyoruz. 



Thor: Karanlık Dünya konusu



THOR: KARANLIK DÜNYA KONUSU



Thor: Karanlık Dünya konusu şu sırlar çok merak ediliyor. Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard'a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki’den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Kudretli Malekith tarafından yönetilen bu güçler evreni tekrar karanlığa gömmeye çalışacak.Dünyayı ve 9 Diyarlar'ı, Odin ve Asgard'ın bile karşı koyamadığı bir düşmandan kurtarmaya çalışan Thor bu yolculukta, dünyalı Jane Foster ile yeniden biraraya gelecek ama dünyalı dostları kurtarması için hayatındaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekecek. Thor: Karanlık Dünya bu akşam ekranlarda 



THOR KARANLIK DÜNYA OYUNCULARI



Thor: Karanlık Dünya oyuncuları çok merak ediliyor Thor: Karanlık Dünya  oyuncu kadrosu listesi haberimizde. 



Chris Hemsworth

Rolü : Thor



Natalie Portman

Rolü : Jane Foster



Tom Hiddleston

Rolü : Loki



Stellan Skarsgård

Rolü : Selvig



YönetmenAlan Taylor



YapımcıKevin Feige



SenaristChristopher Yost

Christopher Markus

Stephen McFeely



HikâyeThor, Thor (Marvel Comics)

Yazar: Stan Lee

Larry Lieber

Jack Kirby



UyarlamaDon Payne

Robert Rodat



OyuncularChris Hemsworth

Tom Hiddleston

Natalie Portman

Anthony Hopkins

Stellan Skarsgård

Idris Elba

Christopher Eccleston

Adewale Akinnuoye-Agbaje

Kat Dennings

Ray Stevenson

Zachary Levi

Tadanobu Asano

Jaimie Alexander

Rene Russo



MüzikBrian Tyler



Sanat yönetmeniKramer Morgenthau



KurguDan Lebental

Wyatt Smith



StüdyoMarvel Studios



DağıtıcıWalt Disney Studios Motion Pictures



CinsiSinema filmi



TürüMacera, aksiyon, bilimkurgu, fantastik



RenkRenkli



Yapım yılı2013



Çıkış tarih(ler)i22 Ekim, 2013(Londra)

8 Kasım, 2013 (ABD)



Süre112 dakika



Ülke ABD

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Dilİngilizce



Bütçe$170 milyon



Hasılat$644,571,402



Önceki filmThor