Giyimden ev tekstiline, aksesuardan ayakkabıya, teknolojik aletlerden züccaciyeye kadar pek çok ürünü bünyesinde barındıran Trendyol'da indirimler ve kampanyalar bitmiyor. Tüm bu ürün çeşitliliğin yanında bir de Trendyol market ile evlerinize market fiya

Giyimden ev tekstiline, aksesuardan ayakkabıya, teknolojik aletlerden züccaciyeye kadar pek çok ürünü bünyesinde barındıran Trendyol'da indirimler ve kampanyalar bitmiyor. Tüm bu ürün çeşitliliğin yanında bir de Trendyol market ile evlerinize market fiyatına tüm market ihtiyaçlarını getiriyor ve böylelikle evinizden çıkmadan market alışverişinizi yapmış oluyorsunuz. Bununla da yetinmiyor bir de Trendyol yemek ile istediğiniz restorandan istediğiniz yemeği evinize kadar getiriyor. Tüm bunlara bir de ulaşabilmeniz için %50 indirim imkanı ekliyor. Hem çeşitlilik açısından hem de indirim ve kampanya açısından sizlere keyifli ve avantajlı bir alışveriş şansı sunuyor. Trendyol'da her ay olan indirim günleri yine yeniden başlıyor. Trendyol, her ayın ikinci haftası indirim günleri başlatıyor. Trendyol'da tüm kategorilerde geçerli 3 gün süren büyük indirimleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Yeni sene geldi ve Trendyol ilk indirim kampanyasını başlattığını duyurdu. Yılbaşı indirimlerinin hemen ardından indirim yapmaz diye beklerken daha da büyük indirimlerin olduğunu açıkladı. Hem mevsimsel sezona uygun olan ürünlerde hem de gelecek olan mevsime uygun ürünlerde şaşırılacak indirimler yaptı.





Trendyol 12-13-14 Ocak indirimleri !

İlk olarak Trendyol 12-13-14 Ocak tarihleri arasında sürecek olan indirimde neler var, hangi kategoride ne kadar indirim var ve Trendyol Ocak indiriminde hangi ürünler kaçmaz bir bakalım.

Trendyol'da aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinde 12-13-14 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak sepette %40 indirim fırsatı sizleri Trendyol internet sitesinde ve Trendyol mobil uygulamasında bekliyor olacak.

Bir diğer indirim olan kategori ise cep telefonu ve giyilebilir ürünler olan airpods, akıllı saat, kulaklık gibi ürünlerde de indirimler sizleri bekliyor. Trendyol'da cep telefonu ve giyilebilir ürünlerde 12-13-14 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak sepette %5  indirim fırsatı sizleri Trendyol internet sitesinde ve Trendyol mobil uygulamasında bekliyor olacak. Xiaomi akıllı bileklik Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde 299 TL'den 228 TL'ye düşüyor.

Bunun yanında Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde, parfümde de dev indirimler var. Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde tüm parfüm çeşitlerinde şaşırılacak indirimler sizleri bekliyor olacak. Calvin Clein parfüm Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde 458 TL'den 253 TL'ye düşüyor.

Trendyol'da sofra ve mutfak için aradığınız her şey adı altındaki kategoride gerçekten de mutfak ve sofralarınız için gerekli olan tüm ürünlerde efsane indirimler var. Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde mutfak araç gereçleri ve sofra düzeninde kullandığınız ürünlerde; tencere, tava, tabak, yemek seti, bardak, süzgeç gibi pek çok üründe büyük indirimler var.

Eğer evlenecekseniz veya evinizi düzenleyecek ve değiştirecekseniz de Trendyol Ocak indirimlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor olacak. Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde mobilyalarda; koltuk takımı, berjer, yatak odası takımı, bebek yatağı gibi ürünlerde %50'ye varan indirimler var. Mobilya ve mobilyadaki ürünler, Trendyol internet sitesinde ve Trendyol mobil uygulamasında sizler için olacak.



Kozmetik ürünlerinde ve cilt bakımı ürünlerinde yani tüm güzellik ürünlerinde sizleri devasa bir indirim bekliyor. Daha önce görülmemiş diyebileceğimiz bu kampanya ile hem yeni çıkan hem popüler olan hem de sevilen ürünlerde çok büyük bir indirim sizi bekliyor. Trendyol Ocak indirimlerinde L'oreal Paris, Maybelline New York, NYX ve Garnier gibi pek çok markada büyük indirimler mevcut olacak. Trendyol 12-13-14 Ocak kozmetik ve cilt bakımı ürünlerindeki %50'ye varan indirim, Trendyol internet sitesinde ve Trendyol mobil uygulamasında bekliyor olacak. Ayrıca 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde ek indirimler de sizleri bekliyor olacak. Çoğu markada ve mağazada ise 60 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava kampanyası olacak. Bu sayede Trendyol'da alışverişiniz sırasında ödemeniz gereken 10 TL'lik kargo ücretini ödememiş olacaksınız.

Trendyol'da 12 Ocak Salı günü başlayan Trendyol indirimleri 12-13 ve 14 Ocak'ta devam edecek. 14 Ocak Perşembe günü gece 23.59'a kadar devam edecek olan Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerini kaçırmayın. Trendyol 12-13-14 Ocak indirimlerinde ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmak isteriz.

Trendyol'dan alışveriş yapmak için;

Trendyol indirimlerine gitmek için; https://www.trendyol.com/