Türk Telekom bedava internet dağıtmaya ve müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden olan Türk Telekom ara ara müşterilerine çeşitli nedenlerden dolayı bedava sms, bedava dakika ve bedava internet paketleri d

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay
Türk Telekom bedava internet dağıtmaya ve müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden olan Türk Telekom ara ara müşterilerine çeşitli nedenlerden dolayı bedava sms, bedava dakika ve bedava internet paketleri dağıtıyor. Türk Telekom, hattını Türk Telekom'a taşıyan müşterilerine, Türk Telekom'dan yeni hat alan müşterilerine ya da tarife değiştiren müşterilerine birçok hediye sunuyor. Verdiği bu hediyeler ile vatandaşları Türk Telekom'da kalmaya ya da Türk Telekom'a geçmeye teşvik etmeyi amaçlıyor. Türkiye'de milyonlarca müşterisi bulunan Türk Telekom bu defa farklı bir kampanya ile geldi. Türk Telekom, müşterilerine 10 GB internet hediye edeceğini söyledi. Hem de Türk Telekom'un bu 10 GB internet paketi bedava olacak. Türk Telekom bazı illerde bulunan, yaşayan vatandaşlarına hediye internet vereceğini duyurdu. Türk Telekom 10 GB bedava internet veriyor ! 2021 Türk Telekom bedava internet paketleri nelerdir ?

Türk Telekom 10 GB bedava internet !

Türk Telekom kullanıcılarına hediye dağıtmaya devam ediyor. Türk Telekom bu defa kullanıcılarına en çok ihtiyaç duydukları internet paketlerinden hediye ediyor. Türk Telekom kullanıcılarına tam 10 GB bedava internet vereceğini duyurdu. Türk Telekom Türkiye'nin bazı illerinde yaşayan kullanıcılarına internet paketi hediye ediyor. Türk Telekom, Balıkesir ve Çanakkale'de yaşayan müşterilerine 10 GB bedava internet veriyor ! Balıkesir ve Çanakkale'de yaşayan ve Türk Telekom kullanan vatandaşlarına efsane paketlere geçme karşılığında bedava 10 GB internet hediye ediyor. Bunun dışında tüm Türk Telekom kullanıcılarının da yararlanabileceği bedava internet paketlerini de duyurdu. Türk Telekom'un bedava 10 GB internet hediye 1 ay boyunca geçerli olacaktır. Peki, Türk Telekom bedava internetten nasıl yararlanılabilir ?

Türk Telekom bedava internet nasıl alınır ?

Türk Telekom'un müşterilerine sunduğu bedava 10 GB internet paketi çok büyük talep görmeye başladı bile. Türk Telekom kullanıcılarına belli şartları karşılamaları durumunda 10 GB bedava internet verdiğini açıkladı. Bu açıklama ile birlikte Türk Telekom kullanıcıları da nasıl bedava internet alabilecekleri merak etmeye ve araştırmaya başladı. Türk Telekom bedava internet paketi nasıl alınır ?

Türk Telekom'dan bedava internet kazanmak isteyen müşterilerin yapması gerekenler oldukça basit. Türk Telekom'dan bedava 10 GB internet kazanmak için ne yapmak gerek ?

Türk Telekom bedava internet paketinden yararlanmak isteyen vatandaşların hattına TL yüklemesi gerekmektedir. Hattına TL yükleyen Türk Telekom kullanıcıları, karşılığında ücretsiz olarak bedava internet paketleri kazanacaklardır. Türk Telekom kullanıcıları, hatlarına yükledikleri TL kadar ücretsiz internet paketi kazanacaklar. Türk Telekom kullanıcıları yükledikleri TL kadar internet paketi kazanırken bir yandan da çeşitli hediyeler kazanmaya devam edecekler. Hatlarına yükledikleri TL'leri harcamadan ücretsiz internet paketi kazanmış olacaklar. Türk Telekom'dan kazandıkları bedava internet paketlerini 1 ay boyunca kullanma hakları da olacak.



Türk Telekom bedava internet kazanmak için;

Türk Telekom'dan aylık kullanım için bedava 10 GB kazanmak isteyen müşterilerin hatlarına 100 TL yükleme yapması gerekmektedir. Türk Telekom kullanıcı hattına 100 TL yükleme yaptığında, hattına otomatik olarak 10 GB internet hediyesi de tanımlanacaktır.

Kampanyada kazandığınız bedava internetin kullanım süresinin ve paketinizin artması için telefonunuzdan, “SENLIK GB” yazıp 5555’e SMS olarak göndermeniz gerekmektedir. Bu sms i gönderdikten sonra telefonunuza gelen onay mesajı ile birlikte bedava internet paketini kendi internet paketinize dokunmadan kullanabilirsiniz.

Türk Telekom bedava interneti kimler alabilir ?

Türk Telekom'dan bedava internet kazanmak isteyen müşterilerin belli şartları ve koşulları sağlamaları gerekmektedir. Türk Telekom bedava interneti kimler alabilir ?

Türk Telekom kullanıcıları, hattına yükleyeceği TL tutarına göre 10 GB bedava internet hakkı kazanıyor. Kullanıcılar yükledikleri TL tutarına göre; 1 günlük ve 1 haftalık veya da 1 aylık olarak gönderdikleri mesaj sonrası hatlarına tanımlanıyor.

Kampanya kapsamında kazanılan 10 GB bedava internet hakkı sadece yükleme yapan kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Türk Telekom'dan kazandıkları bedava 10 GB interneti başkasına devredemezler.

Türk Telekom'dan kazandıkları bedava paketleri zamanında kullanmazlarsa, kullanım hakları iptal olur, bir sonraki aya geçiş yapmaz. Kullanım zamanında kullanılmayan haklar, sonraki bir zamana devredilemez.