Türk Telekom Bedava internet paketi müjdesi. Türk Telekom bedava internet kazanmak için büyük avantajlı kampanyası çıktı.

Türk Telekom Bedava internet paketi müjdesi. Türk Telekom bedava internet kazanmak için büyük avantajlı kampanyası çıktı. Peki Türk Telekom Bedava internet nasıl kazanırım? Türk Telekom en yeni bedava internet kampanyası şu an da aktif.



Türk Telekom 10 GB Görülmemiş bedava internet kampanyası!



Türk Telekom yeni kampanyasında tam 10 GB bedava internet kazanabiliyorsunuz. Yerini çok kişinin bilmediği GIGA internet sayesinde 10 GB bedava internete hemen sahip olabiliyorsunuz. Türk Telekom 10 GB Bedava İnternet kampanyası için tek yapmanız gereken;İ



5555'e GIGA yazarak sms göndermeniz yeterli. Türk Telekom haftanın 2 günü bedava internet kullanabilirsiniz.



Türk Telekom Bedava İnternet kampanyaları!



Türk Telekom tarafından bedava internet kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Türk Telekom mobil bedava internet kampanyalarının ücreti nedir? Türk Telekom 2019 internet kampanyasından kimler yararlanabilir? Türk Telekom 2019 bedava internet kampanyasının detayları…

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Türkiye’nin en kapsamlı operatör ve internet sağlayıcısı Türk Telekom müşterilerine bedava internet kampanyaları sunmaya devam ediyor. Mobil kullanıcılara özel internet kampanyaları faturalı hat ve faturasız hatlara göre farklılık gösteriliyor. Ayrıca, sabit hat üzerinden de internet sağlayan Türk Telekom her müşteriye hitap edecek kampanyalar düzenliyor. Türk Telekom mobil bedava internet kampanyalarının hepsinde 12 ay pakette kalma sözü isteniyor.



Faturalı hat sahipleri için en avantajlı paket; 4.5 G müşterileri için hazırlanan 15 GB internetin fiyatı sadece 19 lira olarak belirlendi. ‘’Tamamla 15GB’’ yazıp 5555’e kısa mesaj gönderilmesi halinde bu pakete geçiş yapabilirsiniz. 15 GB fazla diyorsanız; diğer kampanyada 10 GB interneti 15 liraya satın alabilirsiniz. Mobilde en çok interneti sosyal medyada kullananlara özel Selfy Sosyal Small Kampanyası’ndan yararlanabilirsiniz. Her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 5 bin SMS ve 5 GB interneti kapsayan paketin fiyatı 39 liradır. 5 GB internetin sadece 2 GB’i sosyal medyada kullanılmaktadır. Türk Telekom SİM kartını değiştiren müşterilerine 30 GB bedava internet sunmaktadır. Sim kartınızı yetkili bayiden ücretsiz olarak değiştirerek 4.5 G’ye geçmeniz halinde 30 GB internet hakkı kazanıyorsunuz.



Yeni yılı da es geçmeyen Türk Telekom, aylık 5 GB mobil internet paketini 35 TL yerine sadece 15 TL’ye sunuyor. Faturasız hat sahipleri içinde seçenekler var. Bankalar aracılığıyla hattınıza para yüklemeniz halinde bedava internet kazanabiliyorsunuz. 40 liralık yüklemeye günlük 5 GB, 50 liralık yüklemeye haftalık 5 GB ve 100 lira ve üzeri yüklemelerdeyse aylık 5 GB bedava internet hakkı tanınıyor.