Turkcell Haftalık 5 GB bedava internet veriyor. Türk Telekom ve Vodafone bir çok bedava internetine karşılık pek internet vermeyen Turkcell Aralık sonuna dev kampanya.

Turkcell Haftalık 5 GB bedava internet veriyor. Türk Telekom ve Vodafone bir çok bedava internetine karşılık pek internet vermeyen Turkcell Aralık sonuna dev kampanya. Turkcell Haftalık 5 GB Bedava internet verecek peki Türkcell bedava internet nasıl alınır?



Turkcell Bedava İnternet dağıtacak!



Türkcell'den ücretsiz bedava internet kampanyası duyuruldu. Türkcell bedava internet verecek. Türkcell'den 31 Ocak 2020 tarihine kadar geçerli haftalık 5 GB Bedava internet veriyor. Yurt içinde geçerli olan internet paketi nasıl alınır? Türkcell hemen bedava internet alabilirsiniz. 



Turkcell Bedava 5 GB İnternet nasıl yapılır?



Türkcell Bedava internet için Salla Kazan uygulamasından veriyor ancak kesin olarak 5 GB internet çıkıyor. Bunun kolay yolu Dergilik uygulamasını indirmek. Play Store üzerinden Dergilik uygulamasını indirin ve 10 dakika sonra Haftalık 5 GB Bedava internet sahibi olun. BİP'le beraber bu kampanyalar sürekli duyuruluyor ancak bu kampanya kısa süreliğine aktif olacak ve çok popüler. 



Turkcell bedava internet için son günler!

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Türkcell Bedava internet kampanyası için son tarih 31 Ocak 2020. Şu an için 21 gün var ve 2 kere kampanyadan 2 hafta 5 GB aradan çıkartabilirsiniz.