Kırmızı Oda ne zaman başlayacak? Kırmızı Oda oyuncuları kimler Peki Kırmızı Oda konusu ne? TV8 ekranlarında  hangi gün yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. Yaz sezonun gelişiyle izleyiciler heyecanla yaz dizilerini beklemeye başladı.

Kırmızı Oda ne zaman başlayacak? Kırmızı Oda oyuncuları kimler Peki Kırmızı Oda konusu ne? TV8 ekranlarında  hangi gün yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. Yaz sezonun gelişiyle izleyiciler heyecanla yaz dizilerini beklemeye başladı. Yaz sezonunun bittiği şu günlerde TV( ekranlarında çok iddialaı bir fragmanla karşımıza çıkan Kırmızı Oda başlama tarihi ve Kırmızı Oda ilk bölüm fragmanı yayınlandı.TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Oda çok merakla bekleniyor. . Bu akşam ilk tanıtımı yayınlanan ve başlama tarihi belirlenen Kırmızı Oda dizisi şimdiden çok beğenildi. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği yayınlanan dizisinin başrollerini Binnur Kaya Tülin Özen gibi ünlü isimler paylaşmakt. Peki Kırmızı Oda dizisinin başlayacağı tarih belli mi? Kadrosunda kimler var? Konusu ne



Kırmızı Oda dizisinde; psikolojik bir romadan esinleşerek dizi haline getirilmiş Kırmızı Oda da psikoloij rahatsızlığı olan biri ve psikoloğun aşk hikayesinin konu edinileceği açıklanırken ülkemizde ilk defa açıklaması ile Kırmızı Oda çok merak ediliyor.  



Kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür, Meriç Aral, Baran Arslan, Canberk Gültekin gibi oyuncuların yer aldığı dizide;  Binnur Kaya psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak.



'Kırmızı Oda' dizisi 4 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Kırmızı Oda ne zaman başlayacak?



Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür'ün rol alacağı Kırmızı Oda dizisinin yayınlanacağı tarih açıklandı. Kırmızı Oda 4 Eylül'debaşlayacak. 



KIRMIZI ODA hangi gün saat kaçta yayınlanacak?



Kırmızı Oda her dizide olduğu gibi prime timeda yayınlanacaktır. Yani dizi 20:00'da ekranlarda olacaktır. Dizinin cuma günü yayınlanacağı kesinleşmesi kabinde ilk bölüm fragmanı göserime  çıktı.