Uzaydan Gelen Fırtına izle linki çok uzun zamandır arandığı bilinmekte. Milyonlarca kişi bu zmana kadar Uzaydan Gelen Fırtına izle ve Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları aramalarını yaparken bunu farkeden yapımcılar tv ekranlarına Uzaydan Gelen Fırtına film

Uzaydan Gelen Fırtına izle linki çok uzun zamandır arandığı bilinmekte. Milyonlarca kişi bu zmana kadar Uzaydan Gelen Fırtına izle ve Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları aramalarını yaparken bunu farkeden yapımcılar tv ekranlarına Uzaydan Gelen Fırtına filmini 9 Eylül tarihinde koydular. Kanal D ekranlarında bu akşam Uzaydan Gelen Fırtına filmi olacak. Uzunca bir süredir televizyond yayınlanması beklenen ve en son Temmuz ayınd ekranları karşısında izleyicilere sunulan Uzaydan Gelen Fırtına konusu Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları soruları nihayetinde bu akşam da yanıtını buldu. Peki Uzaydan Gelen Fırtına konusu ve Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları kimler? 





 Dean Devlin tarafından yönetilen, senaryosunu birlikte yazdığı ve ortak yapımcılığını yaptığı 2017 Amerikan bilim kurgu felaket filmi aynı sene gösterime girmiş ve milyonlarca kere izlenmesi ile bu zamana kadar beyaz perde de olduğu dönem kadar da ilgi görmüştür. GEOSTORM adı ile bilinen Uzaydan Gelen Fırtına filmi Kanal D ekranlarında bu akşam yerini almış bulumaktadır. 



Konusunu merak edenlere detaylı araştırmamızı sunacağız ve Uzaydan Gelen Fırtına konusu Uzaydan Gelen Fırtına Oyuncularını paylaşacağız. Film de dünya'da iklimi kontrol eden uydularda meydana gelen arızanın neden olduğu fırtınadan kurtarmaya çalışan bir uydu tasarımcısını ve gelişen olayları göstermektedir.





UZAYDAN GELEN FIRTINA KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ - KONUSU



Uzaydan Gelen Fırtına (İngilizce: Geostorm) Dean Devlin tarafından yönetilen, senaryosunu birlikte yazdığı ve ortak yapımcılığını yaptığı 2017 Amerikan bilim kurgu felaket filmi. Filmde Gerard Butler, Jim Sturgess, Ed Harris, Abbie Cornish, Richard Schiff, Alexandra Maria Lara, Robert Sheehan, Daniel Wu, Eugenio Derbez ve Andy García yer alıyor. Konusu, dünya'da iklimi kontrol eden uydularda meydana gelen arızanın neden olduğu fırtınadan kurtarmaya çalışan bir uydu tasarımcısını ve gelişen olayları göstermektedir.



Başlıca ana fotoğraf çekimleri 20 Ekim 2014'te New Orleans, Louisiana'da başladı. Kötü test taramalarından sonra, Aralık 2016'da yönetici yapımcı Jerry Bruckheimer, senarist Laeta Kalogridis ve yeni yönetmen Danny Cannon tarafından yeniden çekimler yapıldı.[5] Film, Skydance Media ve Warner Bros arasındaki ilk ortak yapımdır. Film Warner Bros tarafından yayınlandı. ABD'de 20 Ekim 2017'de 2D, Real D 3D ve IMAX 3D olarak gösterime girdi. Dünya çapında 221 milyon dolar hasılat yapmasına rağmen, film 120 milyon dolarlık bütçesiyle bir gişe bombası olarak yorumlandı. Stüdyoda 74 milyon dolar kaybetti ve "olumsuz" hikâye ve "cansız" görsel efektlere odaklanan eleştirilerle büyük ölçüde olumsuz eleştiriler aldı



UZAYDAN GELEN FIRTINA KONUSU



Küresel iklim değişiklikleri sebebiyle eşi benzeri görülmemiş doğal felaketlerin dünyayı tehdit etmesiyle Dünya'nın önde gelen liderleri, herkesi güvende tutmak için karmaşık bir uydu ağı oluşturmak üzere bir araya gelirler. Ancak bir şeyler ters gider ve Dünya'yı korumak için yapılan bu sistem ona saldırmaya başlar.



UZAYDAN GELEN FIRTINA FİLMİ OYUNCULARI



Gerard Butler .... Jacob "Jake" Lawson, bir uydu tasarımcısı, eski ICSS komutanı ve Hannah'nın babası



Jim Sturgess .... Dışişleri Bakan Yardımcısı Max Lawson, Jake'in erkek kardeşi ve Hannah'nın amcası

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Abbie Cornish .... ABD Gizli Servis Ajanı Sarah Wilson, Max'in nişanlısı



Ed Harris .... ABD Dışişleri Bakanı Leonard Dekkom



Andy García .... ABD. Başkan Andrew Palma



Richard Schiff .... Virginia Senatörü Thomas Cross



Alexandra Maria Lara .... uzay istasyonu komutanı Ute Fassbinder ve Almanya Havacılık ve Uzay Merkezi Astronotu



Robert Sheehan .... ICSS İngiliz ekibi üyesi Duncan Taylor ve Birleşik Krallık Uzay Ajansı Astronotu



Eugenio Derbez .... ICSS'nin Meksikalı mürettebat üyesi Al Hernandez ve Meksika Uzay Ajansı Astronotu



Adepero Oduye .... ICSS ve Nijeryalı mürettebat üyesi Eni Adisa ve Ulusal Uzay Araştırma ve Geliştirme Ajansı Astronotu



Amr Waked .... Ray Dussette, ICSS ve CNES Astronotunun Fransız mürettebatı



Daniel Wu .... Cheng Long, Hong Kong merkezli Dutch Boy (Hollandalı Çocuk) Programının süpervizörü



Zazie Beetz .... bir siber güvenlik uzmanı. Dana ve Max'in yakın arkadaşı



Talitha Bateman .... Hannah Lawson. Jake'in kızı ve Max'in yeğeni. Filmin başlangıç ve bitiş anlatıcısı.



Billy Slaughter .... Karl Dright



Tom Choi .... Çin Temsilcisi Lee



Mare Winningham .... Dr. Jennings



Jeremy Ray Taylor .... Emmett



Gregory Alan Williams .... General Montgaff



Drew Powell .... Chris Campbell



Katheryn Winnick .... Jake'in eski karısı ve Hannah'nın annesi Olivia Lawson olarak rol almıştı, ancak yeniden çekimler sırasında rolü Julia Denton'la yeniden şekillendi.