WhatsApp ile ilgili olarak son günlerde medyada yer alan "ticari hesaplar için ücretli olacak" iddiası ne kadar doğru? Bir süredir ortada dolaşan bu iddia hakkında WhatsApp yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, dünya mesajlaşma ve sosyal medya d

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
WhatsApp ile ilgili olarak son günlerde medyada yer alan "ticari hesaplar için ücretli olacak" iddiası ne kadar doğru? Bir süredir ortada dolaşan bu iddia hakkında WhatsApp yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, dünya mesajlaşma ve sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp'ın normal kullanıcılar için ücretli olmayacağı biliniyor.

Ortada dolaşan iddialar tamamen WhatsApp'ta ticari hesap sahibi olan üyeler için olması bekleniyor. Kısa süre içerisinde böyle bir adım atılması beklenmezken yine aynı iddialara göre WhatsApp'ın yeni bir sürüm üzerinde çalıştığı, WhatsApp uygulaması üzerinden ürün satışı yapılmasına imkan tanınacak olduğu ve bunun beraberinde ürün satan ticari hesaplardan ücret alınacağı iddia ediliyor.

WhatsApp'ı kullanan bireysel hesaplardan yani kullanıcılardan herhangi bir ücret alınmayacağı biliniyor. Kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilecekler ve herhangi bir ödeme yapmak zorunda kalmayacaklar.