Bu akşam Yaralı Kalbim 22. bölüm sonrasında Yaralı Kalbim 26  Şubat yeni bölüm fragmanını ve neler olacağını şu sıralar araştırıyor.

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları
Bu akşam Yaralı Kalbim 22. bölüm sonrasında Yaralı Kalbim 26  Şubat yeni bölüm fragmanını ve neler olacağını şu sıralar araştırıyor. Yaralı Kalbim 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaralı Kalbim 23. bölüm fragmanı izle Kanal 7 İzle7  Çiçeği burnunda hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm 26 Şubat haftanın son bölümü neler olacağı araştırılıyor.  Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı çıktı mı. Yaralı Kalbim 23. bölüm fragmanı 26 Şubat 2021 neler olacak ? Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı ve Yaralı Kalbim 23. bölüm fragmanı izle detayı haberimizde...

Yaralı Kalbim 26 Şubat fragmanı dizinin hayran kitlesi tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Kanal 7 son zamanlarda yapmış olduğu dizilerle adından sıklıkla bahsettirmiş ve çoğu zaman diğer dizilere göre reyting sayılarını daha fazla arttırmayı başarmıştır. Son zamanlarda Kanal 7’nin en sevilen dizilerinden bir tanesi de Yaralı Kalbim olmuştur. Yaralı Kalbim dizisi, Hindistan’da oldukça meşhur dizilerden bir tanesinden alınmıştır. Bu nedenle de Türkiye’de de fazlasıyla meşhur olmuş ve birçok kişinin her geçen gün fazlasıyla ilgisini çekmeyi de başarmıştır.

Eğer dizinin diğer bölümlerini henüz izlemediyseniz fakat izlemeyi düşünüyorsanız ise; Kanal 7’nin kendi web sitesini ziyaret edebilir ve dizinin önceki bölümlerini izlemeye başlayabilirsiniz. Özellikle de aşk ve aşk acısı konulu dizilerden hoşlanıyorsanız, Yaralı Kalbim sizin için oldukça güzel bir dizi tercihi olacaktır. Dizinin konusu aşk ve aşk için her şeyin yapılabileceğinin anlatılmasından dolayı, başrol oyuncularının fan kitlesi de her geçen gün büyümeye v hız kesmeyen bir artış göstermeye devam etmektedir.

Yaralı Kalbim Konusu


Yaralı kalbim konusu da diziye başlamak isteyen birçok insan tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Yaralı Kalbim dizisinin temel içeriği; aşk uğruna her şeyin yapılması gerektiği ve bu duyguyu yaşayan insanlar için hayatta her şeyin mümkün olduğu anlatılmaktadır. Dizinin konusu böyle olunca, birçok insanın da bir hayli ilgisini çekmeyi başarmıştır. Özellikle de dizinin başrol oyuncusu olan Geet’in oldukça temiz ve güzel kalpli bir kızı canlandırıyor olması ve yaşadığı tüm kötülüklerden onu sevginin kurtaracağına inanması herkesin ilgisini çekmeyi de başarmıştır.

Geet iyi kalpli ve güzel bir kız olmasına rağmen ailesinin istemediği ve ondan beklemediği bir evlilik yapma kararı almıştır. Bu evliliği kabul etmesinin temel nedeni ise; evleneceği kişinin kendine ait bir danışma şirketi olması ve zengin olmasından kaynaklanmaktadır. Geet, Dev ile evlendikten sonra büyük bir aşk yaşayamayacağını ancak gücü ve kudreti yerinde olduğu için, önceki hayatına göre daha mutlu bir şekilde yaşayacağı düşüncesinde olsa da işler beklediği gibi gitmemiş ve kısa süre içerisinde Maan ile karşılaşmıştır.

Son Bölümde Neler Oldu


Yaralı Kalbim son bölüm izleyen herkesin şaşırmasına ve Geet’in olaylar karşısında nasıl bir yol izleyeceğini sormasına da neden olmuştur. Geet, Dev ile evli olmasına rağmen başka birine aşık olduğunu ve onunla birlikte olmak istediğini her fırsatta vurgulamaya devam etmektedir. Ancak son bölümde de görüldüğü gibi Geet’in Dev ile evliliğini bitirmesi ve Maan ile bir birliktelik içerisine girmesi beklendiği kadar da kolay olmayacaktır.

Dizinin son yayımlanan bölümünde de gösterildiği gibi; Maan, Geet’in tanıdığı karaktere sahip bir insan değildir. Birbirlerine âşık olsalar da Maan’ın gerçek karakterinin farklı olması, Geet ve Maan aşkının krizlere yol açacağının ve işlerin beklendiği şekilde gitmeyeceğinin ufak bir göstergesi olmuştur.

Yeni Bölüm Fragmanı


Yaralı Kalbim 26 Şubat fragmanı da birçok izleyici tarafından merak edilmeye devam etmektedir. İzleyiciler fragmanı izledikten sonra, bir yandan Maan ile Geet’in kavuşmasını istediğini bir yandan da Geet’in hayatına devam etmesini ve Dev ile devam eden evliliğini bozmaması gerektiğine de inanmaktadır.

Maan’ın abisinin bilmeden yaptığı ve Maan’a zarar verdiği hatalar Maan’ın hayatında oldukça büyük bir iz bırakmıştır. Geet ise; bütün bu olaylardan bir haber olduğu için, nasıl davranacağını ve büyük bir tesadüf üzeri âşık olduğu Maan ile geleceğinin nasıl şekilleneceğini düşündüğü yeni bölümü yayınlanacak fragmanda da belli olmaktadır.