Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımları ile yine gündeme geldi. Güzelliği ile büyüleyen Yasmin Erbil hayatı merak edildi.

Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği! Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımları ile yine gündeme geldi. Güzelliği ile büyüleyen Yasmin Erbil hayatı merak edildi. Yasmin Erbil  hakkında merak edilenleri açıklayalım.

Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil hakında bilinmeyenler neler? Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı sonrası eleştirilen Yasmin Erbil geri adım atmıyor.  Peki Yasmin Erbil kim? Hakkında merak edilenler neler?

Yasmin Erbil sosyal medyada sık sık babası Mehmet Ali Erbil, annesi Nergis Kumbasar ve başka anneden olan kardeşleri Sezin Erbil ve Ali Sadi ile de paylaşımlar yapmaktadır.

Yasmin Erbil Kimdir?

Yasmin Erbil 2 Aralık 1995 İstanbul doğumludur. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızıdır. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, kızları Yasmin Erbil'i dünyaya getirdikten 1 yıl sonra boşanmışlardır.

Yasmin Erbil Saint Benoit Fransız Lisesi mezunudur. Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendisinden 13 yaş büyük bir ablası vardır. Güzel ismin ayrıca yine babası Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun ile evliliğinden olan Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Sosyal medyayı sık kullanan genç ve güzel sunucu Yasmin Erbil, sık sık paylaştığı fotoğraflar ve videolarla gündem olmaktadır.