Yemin 166. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin 166.

Yemin 166. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin 166. bölüm fragmanı ne olacak? Kanal 7 en çok sevilen dizisi Yemin 166. bölüm fragmanı çıktı mı? Yemin 20 Ocak 2020 Pazartesi günü tanıtımı sizlerle. Ekranlarda sevilen dizi Yemin pazartesi tanıtımı.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


Yemin 166. Bölüm Fragmanı



Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Yemin yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Yemin 166. Bölüm fragmanı yayınlandı. Emir ve Reyhan arasındaki sorunlar çözülecek mi? Reyhan, neden sinirleniyor? Banu, Emir’i elde etmek için ne yapacak?



Yemin 166. bölüm fragmanı çıktı mı? 20 Ocak 2020 Pazartesi



Ekranların sevilen dizisi Yemin sürükleyici bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Reyhan ve Emir’in evliliklerindeki sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Emir’in hocalık yapmasından rahatsız olan Reyhan tepkisini gösteriyor. Reyhan’ın sınıf arkadaşı Banu, Emir’i elde etmek için her yolu deniyor. Son olarak Emir’e saat hediye eden Banu, ona olan aşkından Reyhan’a bahsediyor.



Reyhan ve Emir’in evli olduğunu bilmediği için bütün duygularını paylaşıyor. Bu durum, Reyhan’ın kıskançlık krizine girmesine neden oluyor. Emir’in okuldaki kızların ilgisinden çok memnun olduğunu düşünmeye başlıyor. Heyecanın bir an olsun azalmadığı Yemin 166. Bölüm fragmanı yayınlandı. Reyhan ve Emir, Banu yüzünden sert bir tartışma yaşıyor. Reyhan’ın kendisini kıskanmasından mutluluk duyan Emir, başlangıçta olayın ciddiyetinin farkında varamıyor.



Lakin, Reyhan’ın kendisine güvenmediğini hissettiği anda çok sinirleniyor. Birbirlerinden kaçmaya başlıyorlar ve sorunları da büyüyor. Banu’da adım adım Emir’i takip ediyor. Banu’nun Emir’e olan ilgisi katlanarak artıyor. Banu’ya umut vermek istemeyen Emir, onunla konuşmaya karar veriyor. Bu esnada yaşanan sürpriz bir gelişme Reyhan ve Emir arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Kemal, Narin’in peşine düşüyor. Narin’in neden sinirli ve gergin olduğunu anlamaya çalışan Kemal, yeniden çıkmaz sokağa dalıyor.



Geçmişinden kaçmak isteyen Narinse sorunlarıyla yüzleşmesi gerektiğine karar veriyor. Bütün gücünü toplayarak önemli bir adım atmayı başarıyor. Kemal, Narin’i mutlu etmek için Masalla birlikte planlar yapıyor. Lakin, beklediği karşılığı alamıyor. Narin, gözyaşları içerisinde sahte evliliklerini sonlandırmak istediğini söylüyor.