İğrenç olay kameraya alındı! Sosyal medyada bir genç kadın kendisini her gün staja giderken taciz eden adamı kameraya aldı! Görüntülerde genç kadını gören sapık pantolonunu indirip iğrenç hareketi yaptı! Twitter'da Gözde Şahinbaş kullanıcı adlı hesaptan

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir
İğrenç olay kameraya alındı! Sosyal medyada bir genç kadın kendisini her gün staja giderken taciz eden adamı kameraya aldı! Görüntülerde genç kadını gören sapık pantolonunu indirip iğrenç hareketi yaptı!

Twitter'da Gözde Şahinbaş kullanıcı adlı hesaptan bir kadın yaşadıklarını kameraya almaya başardı. Görüntülerde rezil bir adamın genç kızlarımızı nasıl korkutup taciz ettiği görüldü.

Twitter'da bir kadın "Bu sabah staja giderken biri arkasına dönerek beni takip eder gibiydi, sonrasında iki arabanın arasına girdi ve aletini hazırlayıp benim geçmemi bekledi. Bunu anladım çünkü dünde aynı saatte oradan geçerken şeyini açmaya çalıştı ve bugünde aynı hareketi yapacağını anlayıp video çektim.

Bursa'da yaşanan güpegündüz sokak ortasında yaşanan olay pes artık dedirtti. Sokaklar ne kadınlarımız ne hayvanlar için artık hiç güvenli değil.

Görüntülerde pantolonunu indiren adam kızı taciz edip, mastürbasyon çektiği görüldü.

İşte o anlar;