Atv Ekranlarında bu akşam saat 20. 00'de Zamanda Kıvrılma filmi başlayacak.

Atv Ekranlarında bu akşam saat 20.00'de Zamanda Kıvrılma filmi başlayacak. Zamanda Kıvrılma filmi  izleyiciler tarafından merakla beklenirken, Zamanda Kıvrılma oyuncu kadrosu ve senaryosu da merakla bekleniyor. Zamanda Kıvrılma filmi oyuncuları kimler, adları ne? Zamanda Kıvrılma konusu ne?ATV ekranlarında bu akşam başlayacak olan Zamanda Kıvrılma filmine  dair tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...



Zamanda Kıvrılma  ATV ekranlarının yeni filmi bu akşam ekranlarda olacak. Dikkat çeken yapım Zamanda Kıvrılma ATV ekranlarında bu akşam yayınlanacak. Her akşam atv film kuşağında yer alan yabancı film ler arasında Zamanda Kıvrılma yer alacak. Bir boyuttan başka br boyuta geçenleri hikayesinin anlatıldığı Zamanda Kıvrılma  filminin oyuncuları kimler? Zamanda Kıvrılma konusu ne? Bu soruların yanıtı aranıyor.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Yönetmen koltuğunda Yönetmen : Ava DuVernay 'in oturduğu Zmanda Kıvrılma filmi oyuncuları ve Zamanda Kıvrılma filmi konusu sizler için haberimizde.



ZAMANDA KIVRILMA FİLMİ KONUSU



Astrofizikçi bilim adamı Alexander Murry (Chris Pine), zaman ve boyutlarla ilgili birçok önemli çalışmaya imza attığı sırada bir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Birçok kişi Murry'nin öldüğünü düşünmektedir, ancak kızı Meg (Storm Reid) ve eşi Kate (Gugu Mbatha-Raw) başka bir boyuta geçmiş olabileceğine inanmaya devam etmektedir. Bir gün Meg'in erkek kardeşi Charles (Deric McCabe), Bayan Hangi, Bayan Neydi ve Bayan Kim adlarında 3 tuhaf kadınla tanışmalarını sağlar. Onlar da Alexander'ın hayatta olduğuna inanmaktadır. Meg, Charles ve Meg'in arkadaşı Calvin (Levi Miller), hayallerine sığmayacak bir dünyaya yolculuk ederek karanlık güçlerle savaşırlar.



ZAMANDA KIVRILMA FİLMİ OYUNCULARI



Yapım Yılı : 2018



Yönetmen : Ava DuVernay



Türü : Macera / Aile



Oyuncular : Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon