1 Eylül Reyting sonuçları. 1 Eylül 2020 Salı reyting sonuçları kim kazandı? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor.

1 Eylül Reyting sonuçları. 1 Eylül 2020 Salı reyting sonuçları kim kazandı? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 1 Eylül  reyting sonuçları sizler için derledik. 1 Eylül Salı günü ratinglerde kim önde? ATV ekranlarında ekranlarında Şans Kapıyı Çalınca , Star TV ekranlarında Menajerimi Ara, Kanal D'de Hekimoğlu, FOX TV ekranlarında Baraj  ve Tv8 ekranlarında MasterChef yayınlandı. Peki 1 Eylül Salı reytinglerde kim kazandı?



1 Eylül Reyting Sonuçları kim kazandı?



Ekranlarda reyting yarışı sürüyor. ATV ekranlarında ekranlarında Şans Kapıyı Çalınca , Star TV ekranlarında Menajerimi Ara, Kanal D'de Hekimoğlu, FOX TV ekranlarında Baraj  ve Tv8 ekranlarında MasterChef kıyasıya mücadele etti. Zorlu günde beş dizi birden yarıştı ve reyting almak için kıyasıya rekabet gösterecek. 



Menajerimi Ara tuttu mu izlendi mi?



Ay Yapım imzalı yeni dizi Menajerimi Ara 1 Eylül Salı günü ikinci bölümüyle ekranlara geldi. İddialı kadrosu ve oyuncuların renkli ve bir o kadar da çetrefilli dünyasının anlatıldığı Menajerimi Ara Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu'nun paylaştığı Menajerimi Ara geçtiğimiz hafta totalde 3. sırada yer almayı başardı.

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!


Ancak bu hafta Baraj ve Hekimoğlu dizilerinin başlaması 1 Eylül reytinglerindeki dengeyi nasıl değiştirdi merak edildi. 



Hekimoğlu 1 Eylül reytingleri nasıl?



Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Okan Yalabık ve Ebru Özkan'ın paylaştığı dizide; Doktor Ateş Hekimoğlu'nun ilginç yöntemleri ve hastaları tedavi etmek için ekibiyle birlikte her yolu izlemesi konu ediniliyor. Dr. House dizisinden uyarlanan dizi geçen yıldan bu yana ekranlara geliyor. Haliyle reyting listesine de iddialı bir yeri olan dizinin yeni sezonda başarılı olup olmayacağı merak ediliyor. Bu nedenle Hekimoğlu 1 Eylül reytingleri her yerde aranmaya başladı.