1 Mayıs Doya Doya Moda Kim Birinci Oldu? Elenen kim oldu? Kolyeyi kazanan yarışmacı kim? Hangi yarışmacı elendi? çok merak edildi. Jüri koltuğunda Seray Sever, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu programda, yarışmacılar her gün konsepte en uygu

1 Mayıs Doya Doya Moda Kim Birinci Oldu? Elenen kim oldu? Kolyeyi kazanan yarışmacı kim? Hangi yarışmacı elendi? çok merak edildi. Jüri koltuğunda Seray Sever, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu programda, yarışmacılar her gün konsepte en uygun şıklığı yakalamak için ter döküyor. Tabi yarışmacıların en önemli özelliği ise büyük beden kadınlar olması. Ardından jüri karşısına çıkan yarışmacılar puanlarını alıyor. Haftanın sonunda da en çok puanı alan yarışmacı birinci olurken, en düşük puanı alan isim veda ediyor. 1 Mayıs Cuma günü de final heyecanının yaşandığı Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Hangi yarışmacı elendi? Hadi gelin birlikte bakalım...

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!




Doya Doya Moda puan tablosu 1 Mayıs 2020



Pazartesi günü konsept “Abiye Şıklığı” idi. Salı günü ise “Sokak Etkinliği” konseptine uygun olarak giyinen yarışmacılar en şık olmak için ter döktüler. Haftanın ortasında yarışmacılar “Mevsimlik triko Şıklığı” konseptine uygun olarak giyindiler. Finalden bir gün önce de “Serbest şıklık” konsepti uygulandı. Haftanın finalinde de yarışmacılar “Bahar daveti” konseptine uygun olarak kombin yaptılar.



Genel puan tablosunda; Emel 49 puanla birinci, Betül 46 puanla ikinci, Sündüz 31 puanla üçüncü, Sepideh 28 puanla dördüncü, Mira 27 puanla beşinci, hanzade 26 puanla 6. ve son olarak Zenan 23 puanla 7. sırada yer aldı. Final günü puanlaması ise henüz yapılmadı. 



1 Mayıs Doya Doya Moda elenen ve kazanan



Bu hafta Doya Doya Moda'da elenen yarışmacı Zenan olurken kolyeyi alan büyük ihtimal Emel olacak. Açıklandığında sizlerle paylaşacağız.