10 Ekim Burç yorumları.

10 Ekim Burç yorumları. 10 Ekim 2020 cumartesi günü günlük burçlar ne diyor? Merakla beklenen 10 Ekim 2020 Cumartesi günü burç yorumları sizlerle. 10 Ekim cumartesi günlük burç ve astroloji yorumu ne diyor? Sizler için 10 Ekim cumartesi günü burçları derledik. İşte günlük burç yorumları.



10 Ekim Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 10 Ekim burç yorumları açıklandı. Peki, 10 Ekim burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Merkür ve Uranüs arasındaki sert görünümün etkileri neler olacak? Venüs, aşk ve ilişkiler alanında hangi burçları destekleyecek? İşte detaylar...



10 Ekim 2020 Cumartesi Burç Yorumları



Ekim ayının ikinci haftasında gökyüzünden birbirinden önemli ve etkili gezegen hareketleri meydana gelmeye devam ediyor. Haftaya Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile başlamıştık. Bu nedenle Boğa temasının hakim olduğu bir süreçten geçiyoruz. Çarşamba günü meydana gelen Uranüs ve Merkür arasındaki sert görünümün etkileri ise ay boyunca hissedilecek. Finansal konuların öneminin artmaya başlayacağı bu süreçte iletişim alanında da gelişmeler yaşanacaktır. Sinir ve stres seviyenizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Özellikle ikili ilişkilerde ne söylediğinize çok dikkat etmeniz gereken bir dönem olacaktır. Kırgınlık ve kızgınlıklarınızın dilinize yansıyacağı bu süreçte ani tepkiler vermekten kaçınmanız gerekebilir



. İş hayatınızdaki çalışma temponuz artacaktır. Lakin, çalışma temponuzla birlikte gelirlerinizin de artacağı beklentisi içerisine girmemeniz gerekiyor. Hayatınız için kritik ve yepyeni bir dönem başlamış bulunuyor. Sinirini kontrol etmeyi başaranın kazançlı çıkacağı bu dönemde anahtar kelime sabır olacaktır. Merkür'ün Akrep burcunda olması da tüm burçlar üzerinde etkili bir gökyüzü hareketi olarak karşımıza çıkıyor. Parasal konulardaki sorunlarınızı özel hayatınıza yansıtacaksınız. Bu dönemde birikim yapmayı planlayanların bir süre daha ertelemesi gerekebilir. Özellikle kredi çekme, kefil olma gibi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gün içerisinde imzaladığınız evrakları çok dikkatli şekilde incelemek zorunda bulunuyorsunuz. Aksi taktir de ileride pişmanlık duyabileceğiniz kararlar alabilirsiniz. Öte yandan Mars Koç burcundaki retro hareketine devam ediyor.



Bu durum egonuz ve ilişkileriniz üzerind etkili olacaktır. Aşk hayatınızda gerilimi yüksek günler yaşayabilirsiniz. Partnerinize karşı tahammül seviyenizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Anlayış ve şefkat kelimelerine uzak olacağınız bu dönemde ilişkinizin geleceğini masaya yatırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Merakla takip edilen 10 Ekim burç yorumlarını sizler için hazırladık. Aşkın gezegeni Venüs'ün Başak burcundaki yolculuğu devam ediyor. Bu durum toprak grubu burçları Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde güzel gelişmelerin meydana gelmesine olanak sağlayacaktır. Özellikle Başak burçları işlerine odaklanmakta zorluk yaşayabilir. Hayatlarındaki heyecan ve aksiyon arayışı devam ediyor. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyecekleri bu dönemde çevrelerindeki kişilere fırsatlar vermekten kaçınmayacaklar. Flörtlere açık olacaklar ve aşkta daha cesur adımlar atmak isteyecekler. Ateş grubu burçları Aslan, Yay ve Koç cephesinde ise iletişim konuları öne çıkıyor.



Gün içerisinde enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Mars'ın geri hareketinden dolayı Koç burçları için zorlu bir süreç yaşanabilir. Özellikle iş hayatınızda beklediğiniz gelişmelerin meydana gelmemesi hayal kırıklıklarınızın artmasına neden olacaktır. Ay sonuna doğru daha güzel günler yaşayacaksınız. Bu nedenle sabırlı olmalı ve işlerinizi aksatmadan, ertelemeden tamamlamaya gayret göstermelisiniz. Aslan burçlarının sosyal hayatlarındaki renklilik heyecanlarının artmasına neden olacaktır. Fakat, arkadaşlık ilişkilerinizde yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Daha doğrusu istekten ziyade zorunluluk haline gelen gelişmeler yaşanabilir. Kimseye borç vermemeye dikkat etmeniz gerekiyor. Bu durum ilişkilerinizin yıpranmasına neden olacaktır. Hava grubu burçları İkizler, Kova ve Terazi cephesinde ise aşk konusu önplana çıkıyor. İlişkilerinizde güven problemleri meydana gelebilir.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!


Bu nedenle yalnız kalmak ve kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Sert ve ani çıkışlar yapabileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Biraz daha kontrollü hareket etmeniz ileride lehinize olacaktır. Su grubu burçları Balık ve Akrep cephesinde ise gün içerisinde ortaklıklar ve yeni iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik yatırım planlarınızı hayata geçirme isteğiniz artıyor. Fikirlerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Aile içi ilişkilerinizde de güzel gelişmeler olacaktır. Sorunlarınızı masaya yatırarak çözüm için birlikte hareket etmeye başlayabilirsiniz.



10 Ekim 2020 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Boğa'daki ters hareketi yüzünden maddi konularda beklentiye girmiş bulunmaktasınız, fakat bazı işlerinizi gözden geçirmek için önemli dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, öğleden sonra aklına gelen hiçbir şeyi söylememenizde yarar var. Partneriniz alınganlık gösterebilir.



10 Ekim 2020 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Düşündüğünüz her şeyi ertelemenizde yarar var. Planlarınızı gizli tutmalı ve olayların boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, bazı engellerin düzelmesini beklemelisiniz. Çevrenizde kıskanıldığınızın farkında değilsiniz.



10 Ekim 2020 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yeni tanışacağınız kişilerin üzerinizde bıraktıkları hoş etki sizi yanıltmasın. Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz.



10 Ekim 2020 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızın size güç verdiği konularda yetersiz olduklarını göreceksiniz. Bugün kendi enerjinizle bütünleşmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğiniz görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz.



10 Ekim 2020 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Fakat öylesine inatçısınız ki, çevresel koşullarınızı özel işlerinize yönlendirmekten çekinmiyor ve cesurca hareket ediyorsunuz.



10 Ekim 2020 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Projelerinizi ertelemenize rağmen, bir takım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.



10 Ekim 2020 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün sabah saatlerinde hareketli olmanıza rağmen, öğle saatlerinden sonra içinize kapanabilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar ve duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı. Madde evinizde Venüs ve Ay kavuşumu olacak. Beklenmeyen şartların gelişmesiyle bir çok olanağın size sunulması sizi şaşırtabilir. Zevkler için para harcayacaksınız.



10 Ekim 2020 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Bazen sizi anlamak zorlaşabiliyor. Çevrenize yardımcı olmak istediğiniz bir gün. Fakat sizden beklenen isteklerin fazlalığı karşısında bocalamanız mümkün. Mars karşıt evinizde geri hareketine başlamasıyla bazı işlerinizi askıya alabilirsiniz. Fakat bu durum, sizde yeni bir motivasyon depolanmasına neden olacak.



10 Ekim 2020 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Bugün duygusal paylaşıma herkesten fazla ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygularını dinlemek yerine biraz da siz düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağınız zannederek, kendinizi üzüyorsunuz.



10 Ekim 2020 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin darboğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Derin araştırmalar içinde olmanız rağmen, günlük işlerinizi aksatmak istemiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda eski bir arkadaşınızın sizinle paylaşmak istediği çok şeyler olabilir.



10 Ekim 2020 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Siz uzak hayallerin kişisi olmanıza rağmen, bazı sorunların size farklı sunulmasında belli bir mantık bekliyorsunuz. Ani değişen şartlara göre duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir gün içindesiniz.Bugün seyahat planları yapmanız için, önünüze bazı fırsatlar gelecektir. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.



10 Ekim 2020 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızda yanılmaktan korkmuyorsunuz. Ticari bir mantıkla yaklaştığınız konularda kaybetmenin de var olabileceğini düşündüğünüz zaman, motivasyonunuz hızla yükseliyor. Bugün ikilem yaratan sorunlardan uzak kalmayı başaracaksınız.Hayal ettiğiniz konulara planlı bir şekilde yaklaşmak istiyorsunuz.