Astroloji uzmanları tarafından 10 Kasım burç yorumları açıklandı. Peki, 10 Kasım burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Venüs ve Mars karşıtlığının sonuçları neler olacak? Ay’ın Başak burcuna geçmesinin etkileri nelerdir? Hangi burçlar aşk

Astroloji uzmanları tarafından 10 Kasım burç yorumları açıklandı. Peki, 10 Kasım burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Venüs ve Mars karşıtlığının sonuçları neler olacak? Ay’ın Başak burcuna geçmesinin etkileri nelerdir? Hangi burçlar aşk ve ilişkilerde şanslı konumda yer alacak? İşte detaylar…

Kasım ayının ikinci haftasında gökyüzünde gezegenler arasındaki etkileşimler ve dik açılar artarak devam ediyor. Haftanın başında Venüs ve Mars’ın karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Aşkın gezegeni Venüs’ün Marsla karşıt konumda yer alması aşk ve ilişkiler alanında destekleyici bir rol üstlenmesini sağlayacaktır. Bu süreçte yeni aşklara yelken açabileceğiniz gibi ilişkilerinizi bir üst evreye taşıma kararı alabilirsiniz. Merkür Retrosu sona erdiği için rahat bir dönem de başlamış oldu. Merkür, 1 Aralık tarihine kadar Akrep burcundaki yolculuğuna devam edecek. Akrep temasının hakim olacağı önümüzdeki süreçte hırslarınız artabilir, hayata daha tutkulu ve enerjik şekilde tutunmaya başlayabilirsiniz. Özellikle insan ilişkileri açısından son derece güzel gelişmelerin yaşanacağı bu süreçten yenilenerek ve güçlenerek çıkabilirsiniz.

Çarşamba günü Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Bu nedenle çok dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. O güne kadar ilişkilerinizdeki sorunları çözüme kavuşturmak için daha fazla hamle yapmanız gerekebilir. 12 Kasım’a kadar hayatınızdaki düzensizlikleri ve sorunları kontrol altına almaya odaklanmanız ilerisi için faydalı olacaktır. 12 Kasım’da şansın gezegeni Jüpiter’in Plüton ile buluşması gerçekleşecek. Bu tarihten itibaren tüm burçlar için değişim, dönüşüm ve yenilenme kavramlarının öne çıktığına şahitlik edeceğiz. Geçmişi geride bırakarak hayatınızda yepyeni bir sayfa açma isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki problemleri, finansal olarak sıkıntılarınız birer birer çözerek hayatınzda yeni bir evrenin başlangıcını yapacaksınız. Kasım ayının en önemli gökyüzü hareketi 30 Kasım’da yaşanacaktır. 2020 yılı zorlu ve sınavlarla dolu bir yıl oldu. Ekim ayıda sert bir geçiş yapmamıza neden olmuştu. Lakin, 30 Kasım’dan sonra her şeyin farklı bir boyut kazandığını görmeye başlayacaksınız. Merakla takip edilen 10 Kasım burç yorumlarını sizler için hazırladık. Su grubu burçları Akrep, Yengeç ve Balık açısından hem finansal konular hem de ilişkilerin önplanda olduğu bir gün yaşanacaktır.

Sosyal hayatınızdaki sorunlarınızı işlerinize yansıtabilirsiniz. Bu durum çalışma arkadaşlarınızla aranızda problemlerin doğmasına neden olabilir. Günlük burç yorumlarına göre hayatınızdaki denge ihtiyacının arttığını gözlemlediğiniz anlar yaşayacaksınız. Enerjinizi yükseltmek, işlerinizde daha fazla başarılı olabilmek için kendinizi motive etmeniz gerekebilir. Sevdiğiniz şeyleri yaparak kendinizi ödüllendirmeyi düşünebilirsiniz. Akrep burçları iletişim alanındaki dikkatlerini hat safhada tutmaya devam etmek zorunda bulunuyor. Merkür’ün Akrep burcunda yolculuk ettiğini belirtmiştik. Bu durum iletişim alanında kendinizi yetersiz ve eksik hissetmenize yol açabilir. İletişim krizlerinden kaynaklı alınganlık, yanlış anlamlar nedeniyle çevrenizdeki insanlara sert tepkiler gösterebilirsiniz. Toprak grubu burçları Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde ise yenilenmenin ilk adımlarını görüyoruz. Bir süredir üzerinizde olan karamsarlık ve yalnızlık hissiyatının dağılmaya başladığını göreceksiniz. Özellikle Başak burçları insanlara olan güvenlerini tazelemek, yeniden gülümseyebilmek, hayata umutla bakabilmek için daha fazla çaba harcamak zorunda kalabilir.

Boğa burçlarının iş hayatlarında değişiklikler meydana gelebilir. İşinizden ayrılabilir ya da farklı bir alanda çalışmaya karar verebilirsiniz. Hayatta sizi mutlu edeceğine inandığınız şeylerin peşinden koşmaya başlayacaksınız. Günlük burç yorumlarına göre hem kendinizi hem de hayatınızı sorguladığınız, sonuca ulaşmayı başardığınız ve değişim meşalesini yakma cesaretini göstereceğiniz süreç başlıyor. Bu dönemde ailenizden yeteri kadar destek göremeyebilirsiniz. Bu durum içten içe sizi kemirse dahi planlarınıza odaklanmalı ve yolunuzdan sapmamaya özen göstermelisiniz.

10 Kasım 2020 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı seven kişiliğinizle bugün katılacağınız toplantılarda duygusal konuşmalarınızla dostlarınız arasında motivasyon performansı sağlıyorsunuz. Sözleriniz etkileyici ve anlamlı olacak. İş gücünüzün yüksek olmasından dolayı, birçok arkadaşınız sizinle ortak iş yapmak isteyecekler.

10 Kasım 2020 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Merkür, zihinsel aktivitenizin yükselmesine neden oluyor. Karşılıklı ilişkilerinizde yüksek bir performans gizli. Partnerinizin sözlerinden etkilenecek ve yaşam biçiminizi onun istekleri doğrultusunda yönlendirmek isteyecek ve bunu severek ve isteyerek yapacaksınız.

10 Kasım 2020 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, açılımlarınız konusunda gecikmeler yaşıyorsunuz. Düşler ve gerçekler arsında gelip gitmekten vazgeçmelisiniz.

10 Kasım 2020 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Bugün kararlı yönlerinizi zedeleyecek duygular yaşayabilirsiniz. Siz belli kuralları sevmenize rağmen kendinizle ilgili sorunlarınızı çözerken, duygusal davranabiliyorsunuz. Yatırım ve ödemeler konusunda dikkatli davranmalısınız. Gözden kaçan bir küçük ayrıntı daha sonra problem yaratabilir. Hesaplarınızı doğru yapmalısınız.

10 Kasım 2020 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Venüs sizin gibi toprak grubu bir burç olan Oğlak'ta ilerliyor. Çalışma hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerin mantıklı olmalarını bekliyor ve tutucu olmanıza rağmen, bu tür davranışlardan hoşlanmıyorsunuz. Duygusal yönlerinizi açığa çıkaracak işler yapmaktan zevk alacağınız bir gün içindesiniz.

10 Kasım 2020 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizi duygusal anlamda yargılayarak bir yerlere gelmeniz mümkün değil. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken, yumuşak bir tarz kullanacak ve onları ikna etmesini başaracaksınız.

10 Kasım 2020 Salı AKREP Burç Yorumu:

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi gözlemlerken, olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz. Karşı cinsle aranızda ani gelişen elektrik var.

10 Kasım 2020 Salı YAY Burç Yorumu:

Aile ilişkilerine değer vermenize rağmen, onların sorunları yüzünden bazen her şeyden bıkıyorsunuz. Bu gün maddesel bir sorgulama içinde olacak ve sevdiklerinizin masrafları karşısında zor anlar yaşayabilirsiniz. Mücadele etmek yerine kesin tavrınızı koymalı ve düşüncelerinizden ödün vermemelisiniz.

10 Kasım 2020 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Venüs burcunuzda ilerliyor. Hoş ve zarif yönlerinizle karşı cins üzerinde oldukça etkili olacağınız bir gün. Merkür bilinç altınızın hızlı çalışmasınız sağlıyor fakat düşüncelerinizi gizlediğiniz zaman daha başarılı çalışmalarla ortaya çıkıyorsunuz. Konuşmak size zaman kaybettiriyor. Bugün takıntılı davranabilirsiniz.

10 Kasım 2020 Salı KOVA Burç Yorumu:

Yaratıcılığını doğru kullandığınız zaman, her şey kısa sürede çözüyor. Bugün dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

10 Kasım 2020 Salı BALIK Burç Yorumu:

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve karşılıklı ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize rağmen, söz konusu duygular olduğu zaman, karmaşalar yaşıyorsunuz. Kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor.