10 Mart Reyting Sonuçları. 10 Mart 2020 Salı Reyting sonuçları.

10 Mart Reyting Sonuçları. 10 Mart 2020 Salı Reyting sonuçları. 10 mart Salı reytingleri kim kazandı? ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo mu, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor mu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu mu daha çok izlendi.



10 Mart Reyting Sonuçları



RTÜK tarafından 10 Mart reyting sonuçları açıklandı. Peki, 10 Mart reyting sonuçlarına göre en yüksek izlenme oranı hangi dizinin oldu? Hekimoğlu reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri düştü mü? Ramo reytingleri arttı mı?



10 Mart 2020 Reytingleri!



Ekrandaki reyting savaşları hız kesmeden devam ediyor. RTÜK'ün günlük açıkladığı reyting sonuçlarına göre dizilerin ekrandaki kaderi belirleniyor. Hafta içlerinde dizilerin yüksek reyting oranlarına sahip olduğu görülüyor. Özellikle prime time olarak adlandırılan saatlerdeki reyting oranları reklam gelirlerinin artmasını sağlıyor. Merakla takip edilen 10 Mart reyting sonuçları açıklandı.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


10 Mart reyting oranlarına göre zirveye Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisi oturmayı başardı. Doktur Ateş'in farklı yöntemler izleyerek hastalarını hayatta tutma mücadelesi verdiği dizi ilk bölümünden itibaren seyircinin dikkatini çekti. Yabancı bir dizinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu son bölümünde de heyecan ve duygu dolu anlar sundu. Her hafta farklı bir vakanın işlendiği dizi rakiplerine önemli bir fark atmayı başarıyor. Show TV'nin iddialı dizisi Ramo ise henüz beklentileri karşılama aşamasına gelemedi.



Çukur ile benzer konulara sahip olan dizi reyting sıralamasında ilk beş arasında yer aldı. Lakin hem totalde hem de AB grubunda liderliğin çok uzağında kaldı. Oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil ederek izlenme oranlarını artırmaya çalışacakları düşünülüyor. Aksi taktir de bu sezonun ardından final yapması gündeme gelebilir. ATV'de ise fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizi eskiye nazaran rakiplerinin gerisinde kaldı.



Özellikle Hekimoğlu'nun başlamasıyla birlikte kemik izleyici kitlesinde ciddi bir erime oldu. TRT 1'de ise sosyal medyanın zirvesinde yer alan Tutunamayan dizisi Salı akşamları ekrana geliyor. Genç kesimin ilgiyle takip ettiği dizi, absürt komedi örnekleri sunuyor. Reytinglerde ise sosyal medyadaki başarısını sürdüremiyor. Totalde günü yedinci sırada kapatan Tutunamayanlar, internet kullanıcıları tarafından takip ediliyor.