Survivor son bölümde elenen yarışmacı diğer eleme adaylarının da belli olmasıyla ortaya çıktı.  Yapılan ilk oylamada adı çıkan isim ünlüler takımının yeni yarışmacısı Aşkım olmuştu.

Survivor son bölümde elenen yarışmacı diğer eleme adaylarının da belli olmasıyla ortaya çıktı. Yapılan ilk oylamada adı çıkan isim ünlüler takımının yeni yarışmacısı Aşkım olmuştu. Aşkım'ın rakipleri ise her hafta olduğu gibi SMS sıralamasında yüksek oy alan kişiler tarafından belirlendi.



SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?



SMS sıralamasında en çok oyu alan iki isim henüz belli olmadı. Ancak iki haftadır konsey gecelerinde en çok oyu Ersin ve Barış alıyor.  



Geçtiğimiz hafta da en çok oyu alarak eleme adayı çıkaran Ersin ve Barış, İrem ve Sercan'ın adını vermişti. Böylelikle Sercan, İrem ve Derya Can eleme adayı olmuştu. Sonrasında oyların açıklanmasıyla Derya Can adaya veda etti. 

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 




Bu haftada dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından bir kişi daha gidecek. Pazar akşamı yapılan ilk konseyde kendi aralarından bir kişiyi eleme adayı olarak çıkaran ünlüler takımında en çok adı çıkan kişi Aşkım oldu.



SURVİVOR 2020 KİM ELENDİ? 10 MART



Fenomen yarışma programında Acun Ilıcalı, eleme konseyinde bu hafta veda eden ismi duyuracak. Elenen isim belli olur olmaz haberimizde sizlerle paylaşacağız.