Astroloji uzmanları tarafından 11 Eylül burç yorumları açıklandı.

Astroloji uzmanları tarafından 11 Eylül burç yorumları açıklandı. Peki, 11 Eylül cuma burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Venüs aşk ve ilişkiler alanında hangi burçları destekliyor? Merkür Retrosu ne zaman olacak? İşte detaylar...



11 Eylül Burç Yorumları - 11 Eylül 2020 cuma günlük burç yorumları



Eylül ayının en güzel ve şanslı dönemi başlıyor. Güneş ve Jüpiter arasındaki etkileşim bolluk ve bereketi getiriyor. Hayata olumlu yönlerinden bakmaya başlayacağınız bu süreçte yenilenme ve değişim ateşi yanıyor. Tüm burçlar için birbirinden güzel gelişmeler meydana gelecek. Özellikle, aşkın gezegeni Venüs'ün Aslan burcunda olmasından dolayı aşk ve ilişkiler alanında şanslı bir süreç yaşanıyordu. Liderlik, ego, merkezde yer almak ve ilgi toplamak gibi temel özellikleri bulunan Aslan burcu, ilişkilere karşı bakış açınızın değişmesine neden olabilir. Uzun süreli ilişkisi bulunan kişiler için yeni bir evre başlayabilir uyarısında bulunmuştuk. Partnerinize karşı sabır ve tahammül seviyenizin düşmesine neden olabilir. Ayrıca, ilişkilerde kimin baskın olacağı yönünde tartışmaların fitilini de ateşleyebilir. Lakin, yeni bir ilişkiye başlamak isteyenler içinse çok güzel fırsatlar sunmaktadır. Cesaret dolu hamlelerde bulunabileceğiniz bu süreçte risk almaktan korkmayacaksınız.



Duygularınızı ifade ederken en doğru şekilde iletişim kurmaya özen göstereceksiniz. Venüs'ün hayatınız üzerindeki etkileri sadece aşk ve ilişkiler alanıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda yenilenmek ve değişim içinde etkili bir güç konumunda bulunuyor. Venüs'ün tüm bu güçlü etkisine ek olarak Güneş ve Jüpiter etkileşiminin gelmesi de bonus niteliği taşıyor. İşlerinizin yolunda gideceği, sosyal hayatınızın renklenmeye başlayacağı, kalbinizden geçirdiğiniz en saklı düşlerinizin bile realiteye dökülebileceği bir dönem başlamış bulunuyor. Bu süreci en iyi şekilde geçirmeye özen göstermelisiniz. Küçük olayların peşine düşmeyi ya da kişisel ilişkilerdeki kırgınlıkları bir kenara bırakmaya başlamlısınız. Güneş ve Jüpiter etkileşimi aynı zamanda öğrenme ve eğitim alanlarını da desteklemektedir. Yeni bir dil öğrenmeye karar verebilirsiniz. Spora ya da diyete başlayabilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Fırsatların ucu bucağı bulunmayan bu süreçte maddi olarak da tatmin olacaksınız. Kazançlarınız artmaya başlayacak. İşleriniz yolunda gittiği için yeni ortaklıklar ve yatırım planlamaları yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte farklı kazanç yolları düşünmeye başlayabilirsiniz. Ek kazanç elde etmek isteyenler için en doğru başlangıç zamanına girmiş bulunuyoruz.



Merakla takip edilen 11 Eylül burç yorumlarını sizler için hazırladık. Toprak grubu burçları Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde finansal konuların önemi artıyor. Özellikle Başak burçlarının daha fazla çalışma temposuna girecekleri bu dönemde ileriye yönelik yatırım planları şekilleniyor. Özel hayatlarında aşkın eksikliğini hisseden Boğa burçları da umutlarını kırmasınlar. Geçmişin tozlu raflarını kurcalamayı bırakmaları gerekiyor. Yeni insanları tanımak için biraz daha çaba göstermeleri aşkı kucaklamalarını sağlayacaktır. Su grubu burçları Akreplerin kalbine yeni biri girebilir. Sadece duygularınızı ifade etmekten kaçınmamalısınız. Hoşlandığınız kişiye ilginizi belli etmeye çalışmalısınız.



Aksi taktir de uzaktan duygularınız anlaşılamaz. Ateş grubu burçlarından Yay ve Koç cephesinde ise aile içi ilişkilerde gelişmeler yaşanacaktır. Miras gibi konular gündeme gelebilir. Yakın akrabalarınızla daha fazla iletişim kurmaya başlayacağınız bu süreçte hayatın farklı yönlerinden keyif almaya başlıyorsunuz. Sadece zincilerinizi kırmanızı gerektirecek duygusal konular olabilir. Yalnızlık ihtiyacı hisseden ve kendi kabuklarına çekilen Aslan burçlarının bir süre daha planlarını ertelemesi gerekiyor. Kısa süreli ortam değişiklikleri ya da tatil planlamaları enerjinizin yükselmesini sağlayacaktır. İkizler ve Terazi cephesinde ise iş ve finansal konular öne çıkıyor. İş arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri diyalog yolu ile çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İş yerindeki huzursuzlukları sonlandırmak daha mutlu olmanızı sağlayacaktır.



11 Eylül 2020 Cuma KOÇ Burç Yorumu:



Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Bugün, kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için.



11 Eylül 2020 Cuma BOĞA Burç Yorumu:



Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz. Metabolizmanızla ilgili aksaklıklar söz konusu.



11 Eylül 2020 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:



Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine çok fazla önem veriyorsunuz. Bu yüzden ilişkilerinizi belli bir düzeyde götürmeniz imkansızlaşıyor. Bugün bazı nedenlerden dolayı her an tartışabilirsiniz. Konuşacağınız konuları özenle seçmeli ve kalp kırmamaya dikkat etmelisiniz. Geceleri erken yatmayı denemelisiniz.



11 Eylül 2020 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

 



Bugün evrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.



11 Eylül 2020 Cuma ASLAN Burç Yorumu:





Coşkularınız ve hayalleriniz yüzünden zor günler yaşıyorsunuz. Sıradışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. İş yaşantınızda iyi bir organizasyona ihtiyacınız var. Süregelen düzen sizin istediğiniz tarz değil. Olayları yeniden ele almalısınız. Sırt ağrılarınızdan şikayet etmeniz an meselesi.



11 Eylül 2020 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:



Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Aile arasında bazı mal problemleri gündeme gelecektir. Onların sorunlarını çözmek istiyorsanız, olayların temelinde olabilecek pürüzleri gözden geçirmelisiniz. Bugün, enerjinizi dengeli kullanmalısınız.



11 Eylül 2020 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:



Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.



11 Eylül 2020 Cuma AKREP Burç Yorumu:



Ay'dan olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedenleriniz var ve kendinizi doğru ifade etmenin yollarını buluyorsunuz.

TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak! TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak!


11 Eylül 2020 Cuma YAY Burç Yorumu:



Düşüncelerinizin sınırı çok uçuk. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz. Duygusallığınızda aşırıya kaçmak için uygun bir gün değil. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz.



11 Eylül 2020 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

 



Titiz ve detaycı yapınızı işinizdeki ayrıntılara da yansıtabiliyor ve kendi gücünüzün sınırlarını zorluyorsunuz. Bugün olaylara çekimser davranmakla iyi ediyorsunuz. Sonradan vazgeçme olasılığınız çok fazla oluyor. İçsel sesinizi dinlemelisiniz. Zamanı iyi planlamakla en iyi sonucu alacağınızdan şüpheniz olmasın.



11 Eylül 2020 Cuma KOVA Burç Yorumu:

 



Bugün çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.



11 Eylül 2020 Cuma BALIK Burç Yorumu:

 



Maddi kazançlarınızı düşünmek zorundasınız ve bugün ince hesaplar peşindesiniz. Beklediğiniz güveni kendiniz sağlamak zorundasınız. Hatalardan ders almasını bilen ender kişilerden biri olmanız çevrenizde gözlerin üstünüze çevrilmesine neden oluyor. Bugün sessiz ve gizli bir inatçılık sergiliyorsunuz.