11 Mart Burç Yorumları. 11 Mart 2020 Çarşamba günü günlük burçlar.

11 Mart Burç Yorumları. 11 Mart 2020 Çarşamba günü günlük burçlar. 11 Mart Çarşamba burç ve astroloji yorumu ne diyor. Sizler için günlük burç yorumları derledik. 11 Mart 2020 Çarşamba günü burçlar ne diyor. Sizler için günlük burç yorumları derledik.



11 Mart Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 11 Mart burç yorumları açıklandı. Peki, 11 Mart burç yorumlarına göre hangi burçlar nelere dikkat etmelidir? Başak burcundaki Dolunay en çok hangi burçları etkiledi? Venüs'ün aşk konusunda desteklediği burçlar hangileri olacak?



11 Mart 2020 Çarşamba burç Yorumları



9 Mart'ta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay'ın etkilerini hafta boyunca hissetmeye devam edeceğiz. Fakat, 11 Mart'ta Güneş ve Plüton arasındaki etkileşim enerjinizin artmasına yardımcı olacak. Ay'da Terazi burcunda olduğu için daha dengeli ve sakin bir gün yaşayacaksınız. İlgiyle takip edilen 11 Mart burç yorumlarını sizler için hazırladık. Yeniliklere kapılarınızı açacağınız bu dönem hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hafta boyunca Güneş ve Plüton etkişelimden yayılan macera ruhu, yeni deneyimler edinme isteği ve özgürlük arayışı sürecek. Bu süreçte hayatınızda hiç yapmadığınız şeyleri tecrübe etmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz artacağı için birden fazla işi aynı gün içerisinde tamamlamaya başlayacaksınız.



Tüm burçlar için gün boyunca iyimserlik ve sevencelik duyguları hakim olacak. Geçmişin kırgınlık ve kızgınlıklarını kapatmak isteyeceksiniz. Özellikle Başak, Boğa ve Oğlak cephesinde kariyer odaklı sürprizler yaşanabilir. İşlerinizi büyütmeyi düşünebilir ya da yeni yatırım alanları keşfedebilirsiniz. Kendinizi baskı altına almadan açık fikirli olmaya başlayacaksınız. Bu durum kişisel ilişkilerinizde de huzuru bulmanızı sağlayacak. Su grubu burçları Akrep, Yengeç ve Balık içinse aşk dolu anlar yaşanacak.



Kariyer ve parasal konular yüzünden son zamanlarda sarsılmıştınız. Lakin, Merkür gerilemesi bu hafta sona erdi. Dolayısıyla planlarınızı uygulamak için güzel gelişmeler açığa çıkabilir. Ailenize karşı da daha anlayışlı ve iletişim odaklı olmaya başlıyorsunuz. Aslan ve Yay açısından harcamalara çok fazla dikkat etmeleri gereken bir gün olacak. Enerjinizi boşaltmak için sosyalleşmeyi tercih edebilirsiniz. Fakat, bir araya geldiğiniz kişilere karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Şüpheci yaklaşımlarınız artmaya başlıyor.



11 Mart 2020 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:



Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Hata yapma olasılığınız yüksek.



11 Mart 2020 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:



Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Fakat konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Bugün yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Onları ret etmeden önce, düşüncelerini sonuna kadar dinlemeli kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Ertelemenin faydasını bugün göreceksiniz.



11 Mart 2020 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:



İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen Ay tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.



11 Mart 2020 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:



Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.



11 Mart 2020 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları her yönden görecellik kavramıyla bağdaştırdığınız için hata kaybını minimuma indirebiliyorsunuz. Bugün kazançlarınızla ilgili küçük detaylar kafanızın karışmasına neden olacaktır.



11 Mart 2020 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:



Bugün partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.



11 Mart 2020 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:



Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.



11 Mart 2020 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:



Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duysal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleriyle ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklardır.



11 Mart 2020 Çarşamba YAY Burç Yorumu:



Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Ailenizle ilgili düşüncelerinizi olumlu aktarımlarınızla ortaya koyuyor ve onların desteğini görüyorsunuz.



11 Mart 2020 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:



Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.



11 Mart 2020 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:



Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.



11 Mart 2020 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:



Ay ve diğer gezegenler burcunuzda ilerlerken, cazibenizi ön plana çıkarıyor. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar. Renkli bir gün geçirecekler.