11 Şubat Reyting sonuçları açıklandı mı? 11 Şubat 2019 Salı reyting sonuçları kim kazandı? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 11 Şubat reyting sonuçları sizler için derledik.

11 Şubat Reyting sonuçları açıklandı mı? 11 Şubat 2019 Salı reyting sonuçları kim kazandı? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 11 Şubat reyting sonuçları sizler için derledik. 11 Şubat Salı günü ratinglerde kim önde? ATV ekranlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Show TV'de Ramo, Kanal D ekranlarında Hekimoğlu son olarak TRT1'de Tutunamayanlar yayınlandı. Peki 11 Şubat Salı reytinglerinde kim birinci oldu?



11 Şubat Reyting Sonuçları kim kazandı?



Ekranlarda reyting yarışı sürüyor. Yayınlandığı günden beri rekorlar kıran ATV Fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine, Show TV'de Ramo, Kanal D ekranlarında Hekimoğlu son olarak TRT1'de Tutunamayanlar eşilk etti. Tüm bu iddialı yapımlar arasında rekabet had safhada yaşanırken, Kadın dizisinin bitişi hangi diziye yaradı heyecanla bekleniyor.



11 Şubat 2020 Reyting sonuçları ne zaman yayınlanacak?



Günlük reyting sonuçları sabah 10'dan itibaen Total, AB ve ABC+ olarak her sabah yayınlanıyor. Günlük reyting gelince sıralama sizler için listelenecek. TÜİK, reytingde ilk 10 sonuç haricinde yayınlatmayı yasaklattı. Yarın sabah ilk 10 programı sizler için derleyeceğiz. 



Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz zirveyi bırakmıyor!



11 Şubat reyting sonuçlarında yine Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytinglerde yüz güldürüyor. Hem yayınlandığı gün sosyal medyada hem sonradan en çok izlenen dizi olan EDHO, Kadın dizisiyle mücadele ediyordu. Ancak geçtiğimiz hafta Kadın dizisinin final yapmasıyla EDHO için büyük bir fırsat doğdu. 

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


Hekimoğlu dizi reytingleri nasıl? Hekimoğlu izlendi mi?



Ortalama seviyede reytingleriyle mücadelesini sürdüren Hekimoğlu, Kadın dizisinin final yapmasının ardından listede üst sıralara çıkabiliecek mi merak ediliyor. Kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım gibi yıldız isimlerin yer aldığı dizi Dr. House dizisinin yerli uyarlaması.



Tutunamayanlar son bölümde neler oldu?



İş kurmak için Belgin’den para alan Tarık, ne iş kuracağına bir türlü karar veremez. İş fikirleri düşünürken paranın bir kısmını harcayan ekibimiz hangi sektörde karar kılacak? Tarık’ın Belgin’i kaçırdığını öğrenen Cemile sinirlenir ve Tarık’ı evden kovmaya karar verir. Cemile’nin alt katını kiralayan Hicabi’nin artık yepyeni bir derdi vardır. Evine eşya bulmak… Self-servis girişimi başarısızlıkla sonuçlanan İrem kafe için yeni tasarım fikirleri geliştirir.  Kafeye gelen eski bir arkadaşı ise İrem’i bir hayli zor duruma sokacaktır.