14 Eylül korona tablosu- 14 Eylül korona vaka sayısı her gü olduğu gibi şu sıralar da çok mrakla aranmakta. Bugünkü korona vaka sayısı kaç oldu? Koronadan bugün kaç kişi öldü ve Korona tablosu 14 Eylül aramalarınızın yanıtlamması için son dakikalar şu sı

14 Eylül korona tablosu- 14 Eylül korona vaka sayısı her gü olduğu gibi şu sıralar da çok mrakla aranmakta. Bugünkü korona vaka sayısı kaç oldu? Koronadan bugün kaç kişi öldü ve Korona tablosu 14 Eylül aramalarınızın yanıtlamması için son dakikalar şu sıralar. Geçtiğimiz MArt ayından itibaren ülkemizi Aralık'tan bu yana tüm dünyayı esir almış olan Korona Salgını tüm dünya da yaşımı felç etmişken yaz mevsimi başlangıcındaki aktif yasaklar ile ülkemizde durum bitme noktasına kadar gelmiş normalleşme süreci akabinde de tekrardan vaka sayısı adeta hortlamıştı. Peki en son koronavirüs tablosu bugünkü durum ne?



Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfasında ve Sağlık Bakanı resmi hesabından her akşam saat 19.00 - 20.00 arasında günlük korona  tablosu yayınlanmakta. alınan önlemler kapsamında sayısında azalma bekenen korona tablosu gün gün artmakta iken yasaklar tekrardan gelmeli mi gelmemeli mi sorusu da gündemde. 

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


Kimi illerde 65 yaş üstüne yasaklar tekrardan kademeli olarak başlatılırken, korona önlemi kapsamında yaz sezonunun bitmesi ile birlikte haftasonu yasaklarının gelmesi ve vatandaşın zorunlu olmadıka dışarı çıkmaması genelgesinin tekrardan yayımlanması bekleniyor. Bu konu ilealakalı gözlerimiz hep yapılacak olan son dakka açıklamalarına çevrilmişken sizler için herhangi bir yasak duyumu haberiniz aldığımızada ilan365 olarak paylaşacağız. Peki 14 Eylü korona tablosu güncel durum ne? 



14 EYLÜL KORONA TABLOSU YAYINLADI MI?



Geçtiğimiz gün yani 13 Eylül korona vaka sayısı verilerinde 1500 üzerinde vakasayısı gözlemlenşrken test  sayısı da gün gün yüzbinlerin üzerine çıkmakta. Ölü sayımızda maalesef ki gün gün artıyor. Sağlık bakanı Fahrettin Koca dün korona vaka sayısı ve artışı ilealakalı yaptığı açıklama da "Bugün yapılan yaklaşık 100 bin yeni test ile 1509 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Virüsü yenecek güç birlikte mücadeledir. derken sizlerle bir kere daha 13 Eylül korona tablosuna göz gezdirdik. 





Sağlık Bakanlığı resm internet sayfası ve Sağlık Bakanı FAhrettin koca tarafından 14 eylül korona tablosu ile alakalı bir açıklama yapılmadı. 14 Eylül vaka sayısı 14 Eylül korona tablosu ile alakalı yapılacak son dakika açıklama sonrasında haberimiz güncellenecektir.