14 Şubat burç yorumları. 14 Şubat 2020 Cuma burç ve astroloji yorumu.

14 Şubat burç yorumları. 14 Şubat 2020 Cuma burç ve astroloji yorumu. 14 Şubat burç yorumları ne diyor. 14 Şubat 2020 cuma günü burç ve astroloji yorumu. Cuma günü burç ve astroloji yorumları ne diyor. Sizler için 14 Şubat 2020 cuma burçları derledik.



14 Şubat Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 14 Şubat burç yorumları açıklandı. Peki, 14 Şubat burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? 14 Şubat'ta aşkın gezegeni Venüs en çok hangi burçları destekleyecek?



14 Şubat 2020 Cuma Burç yorumları



Şubat ayının en önemli gökyüzü hareketleri Merkür etrafında şekillenmeye devam ediyor. Merkür'ün ileri ve geri hareketlerine ek olarak Venüs'ün Balık burcundan Koç burcuna geçişi de gerçekleşti. Ayrıca, Aslan burcunda yaşanan Dolunay'da hayatımız üzerinde önemli etkiler bıraktı. İlgiyle takip edilen 14 Şubat burç yorumlarını sizler için hazırladık. 14 Şubat tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanmaktadır. Dolayısıyla, aşk ve ilişkilerin öne çıktığı bir gün olacağını söyleyebiliriz.



Aşkın gezegeni Venüs'ün Koç burcunda olması da flört ve ilişkiler konusunda daha cesur adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Sosyal hayatınızın renklenmeye başlayacağı bu süreçte yeni insanlarla tanışma isteğiniz çoğalacak. İlişkisi bulunmayanlar için anlık hevesler, yoğun duygular şeklinde yorumlanabilir. Hayatta her zaman cesur olanların kazandığı söylenmektedir. Lakin, ileride pişman olacağınız adımlar atmadan karşınızdaki kişiyi daha iyi ölçüp biçmeye özen göstermelisiniz.



14 Şubat burç yorumlarına göre günün en şanslı burçları Koç, Terazi ve Aslan olacak. Özellile Aslan burçları yabancı uyruklu kişilerle iletişime geçmeye meyilli olacaklar. Flörtlere açık oluşunuz sayesinde yüksek enerjinizle dikkat çekmeyi başarabilirsiniz. Boğa ve Yengeçlerin iş ve kariyer odaklı hayatlarında aşka yer açması gerektiğini anlayabilecekleri bir gün yaşanabilir. Gün içerisinde hayattaki önceliklerinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Başak burçlarıysa, 14 Şubat'ta aşka en uzak olan burç olacak.



Zira, şu anda kariyerlerinden başka hiçbir şeye zaman ayırabileceklerini düşünmüyorlar. Aslında, yeni yılla birlikte aşk ve ilişkiler konusunda Jüpiter tarafından desteklenmeye başlamışlardı. Lakin, Dolunay'ın etkisiyle odaklanma ve savrulma problemleri yaşadılar. Bu yüzden de kariyerlerinde düşüş yaşamaları onları huzursuz etmeye yetti. Hayatı kaçırmadan farklı noktalarla ilgilenmeye özen göstermeleri gerekiyor.



14 Şubat 2020 Cuma KOÇ Burç Yorumu:



Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olacağı bir gün. Bugün Venüs maddi konularda size özgürlük veriyor.



14 Şubat 2020 Cuma BOĞA Burç Yorumu:



İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınıza geç kalmamalısınız.



14 Şubat 2020 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:



Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla bir çok organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi ve gücünüzü ortaya koyacak büyük projelerin gündeme geleceğini bilmelisiniz. Hırslı yönlerinizi dengeli kullanırsanız, başarınız yükselecektir.



14 Şubat 2020 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:



Ay, Koç burcunda ilerliyor ve tepe evinizde sizi etkiliyor. İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebiliriniz. Bugün, dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanlarınızda başarınızı hızlandırmak ve gücünüzü ispat etme savaşı içindesiniz fakat biraz beklemeyi yeğlemelisiniz.



14 Şubat 2020 Cuma ASLAN Burç Yorumu:



Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.



14 Şubat 2020 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!


Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Koç'ta ilerleyen Ay, ufkunuzu genişletirken, otokontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.



14 Şubat 2020 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:



Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizle ortak ve eğlenceli ortamları paylaşmak isteyeceksiniz. Fakat geçici durumlar için, önemli sözler vermemelisiniz.



14 Şubat 2020 Cuma AKREP Burç Yorumu:



Çevrenizde size her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen, yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Mizacınızın zor yanlarını ortaya koymaktan çekinmiyor ve bu konuda biraz cesur davranıyorsunuz. Bugün, tartışma ortamlarından uzak kalmayı deneyin.



14 Şubat 2020 Cuma YAY Burç Yorumu:



Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız, partnerinizi birçok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olan Yaylar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor.



14 Şubat 2020 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:



Bugün, aile içinde yaşanan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz onları sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.



14 Şubat 2020 Cuma KOVA Burç Yorumu:



Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.



14 Şubat 2020 Cuma BALIK Burç Yorumu:



Finans konularıyla ilgili yeni başlangıçlar peşindesiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı ve size farklı konularda başarı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ertelediğiniz işleri bir an önce tamamlamalı ve özel işlerinize de zaman ayırmalısınız. Sezgilerinizin gücünü yadsıyamayacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor.