15 Şubat burç yorumları. 15 Şubat 2020 Cumartesi burç ve astroloji yorumu.

15 Şubat burç yorumları. 15 Şubat 2020 Cumartesi burç ve astroloji yorumu. 15 Şubat burç yorumları ne diyor. 15 Şubat 2020 cumartesi günü burç ve astroloji yorumu. Cuma günü burç ve astroloji yorumları ne diyor. Sizler için 15 Şubat 2020 cuma burçları derledik.



15 Şubat Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 15 Şubat burç yorumları açıklandı. Peki, 15 Şubat burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? 15 Şubat'ta aşkın gezegeni Venüs en çok hangi burçları destekleyecek?



15 Şubat 2020 Cumartesi Burç yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 15 Şubat burç yorumları açıklandı. Peki, 15 Şubat burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Merkür gerilemesinin sonuçları neler olacak? Venüs, aşk ve ilişkiler konusunda hangi burçları destekliyor? 



Merkür, Şubat ayı boyunca ileri ve geri hareketlerini sürdürerek tüm burçları etkisi altına almaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen 15 Şubat burç yorumlarını sizler için araştırdık. Toprak grubu burçları Boğa, Başak ve Oğlak cephesinde kariyer ve aşk odaklı gelişmeler yaşanıyor. Aslan burcunda meydana gelen Dolunay'ın etkileri sona eriyor. Odaklanma ve dikkat eksikliği gibi problemler yaşayan Başak burçları, aşka olan ilgilerini korumaya devam edecek.



Lakin, kariyerlerindeki ani düşüşün muhasebesini yaparak sorunlarına çözüm odaklı yaklaşmaları için şartlar oluşuyor. Boğa burçları içinse iletişim sorunları Şubat ayının başından itibaren çözülmeye başlamıştı. İnsan ilişkilerindeki olumlu gelişmeler, hem daha huzurlu hem de mutlu olmalarını sağlamıştı. Ay sonuna kadar enerjileri daha da yükselecek. Su grubu burçlarından Yengeçler de tıpkı Boğa burçları gibi iletişim odaklı bir dönem yaşıyor. Yengeçler, kariyerlerinde beklenmedik fırsatlarla karşılaşıyor. Emeklerinin taktir edildiğini görmeye başlıyorlar. Seyahat tutkularını doyasıya yaşamaları için önlerine yeni kapılar açılıyor.



Venüs'ün Koç burcunda olmasından en çok Aslan ve Terazi burçları etkilenecek. Özellikle Aslanlar açısından ilişkilerin sayısı artıyor. Lakin, yüzeysellik yerine niteliğe önem vermeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz daha seçici davranmaya dikkat etmelisiniz. Teraziler de flört etmekten keyif aldıkları bir dönemece girdiler. Özgüvenleri yükseliyor. İş arkadaşlarıyla ego çatışmaları yaşayabilirler. Kaosun zararlı etkileri olduğu gibi çalışma azminizin artmasına neden olacak yanları da vardır. Duygularınızı kontrol altına aldığınız taktir de bu süreci çok verimli geçirebilirsiniz. İletişim sorunlarınızı çözmeye yönelmeniz faydanıza olacaktır.

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


15 Şubat 2020 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:



Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra, enerjinizin güçlendiğini daha iyi görecek ve yapmanız gereken başlangıçları başlatabileceksiniz.Kendinizi objektif olarak değerlendirmesini iyi biliyorsunuz. Algılama gücünüzü rahatça kullanacaksınız.



15 Şubat 2020 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:



Arkadaşlarınızla aranızda gelişen diyaloglara önem vermelisiniz. Sizden gizledikleri çok şey olabilir. Onların özgün davranışları karşısında, kendinizi salt dışı görebilirsiniz. Olaylara sistemli yaklaşmanız bazı çevrelerce, yanlış algılanacaktır. Her zamanki, doğal yapınız sayesinde riskli durumlar lehinize dönecektir.



15 Şubat 2020 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:



Bugün, işinizle ilgili bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesi karşısında, yapmanız gereken işleriniz ertelenecektir. Özgürlüğünüzü çok iyi kullanacağınız bir gün. Kendinize zaman kazandırmak niyetindesiniz. Planlarınızı uygulama konusunda, biraz daha beklemenizde fayda var.



15 Şubat 2020 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:



İnandığınız konuların üzerine giderek, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. Bugün,mistik duygularınız ön plana çıkıyor. Meraklı yapınızı tatmin edecek konularla uğraşmak sizi olumlu etkileyecek. Bazı keşiflerde bulunmak için, kendi içinize döneceksiniz. Sanatsal yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.



15 Şubat 2020 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:



Maddesel konularla kişisel ilişkilerinizi aynı potada değerlendirmek isteyebilir, partnerinizden bir takım tavizler bekleyebilirsiniz. Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda beklediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir.. Sezgisel yaklaştığınız konulara farklı bir bakış açısı getiriyor ve olumlu sonuçlar alıyorsunuz.



15 Şubat 2020 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:



Alışkanlıklar konusunda ısrarcı bir tutum izleyebilirsiniz. Bugün, partnerinizin davranışlarından etkileneceksiniz. Onun fikirleri size ilginç gelebilir. Duygularınızı herkese açmaktan yana değilsiniz. İdeal olma yolunda yapacağınız çalışmaların sizi önemli bir konuma getirmesini arzuluyorsunuz. 



15 Şubat 2020 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:



Olayları büyüteç altına aldığınız bir gün içindesiniz. Her şeyi çok fazla tartarak inceliyor ve karar verme zorlukları yaşıyorsunuz. Bugün, çevreniz ve çalıştığınız kişilerle ilgili bir takım kaygılarınız olabilir. Kişileri kendi sistem çerçeveniz içinde değerlendirdiğiniz için, bazı olaylar karşısında bocalama yaşayabilirsiniz.



15 Şubat 2020 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:



Düşünceleriniz yaşama geçirme konusunda oldukça başarılı çalışmalar içindesiniz ve partnerinizin size belli bir vizyonla yaklaşmasını bekliyorsunuz. Sanatsal çalışmalara yönelebilirsiniz.Yönetici ve yönlendirici yönünüzü istediğiniz gibi ifade edeceğiniz bir gün. Kız çocuğu olanların, onlarla ilgili aktiviteleri gündemde olacak.



15 Şubat 2020 Cumartesi YAY Burç Yorumu:



Ailenizin bazı problemleri yüzünden canınız sıkılacaktır. Kapasitenizi aşan beklentilerin, sizi yorduğunu onlara anlatmalısınız. Hissettiğiniz şeyleri, anlatma zorlukları yaşıyorsunuz. Geçmişten kaynaklanan sorunların, sizi zorladığını kabul etmeli ve bugün olaylara biraz daha esnek bakış açısı getirmelisiniz.



15 Şubat 2020 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:



Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Kariyerinizi ilgilendiren konuların gündeme gelmesiyle sizi önemli kılan bazı durumlar söz konusu olacaktır. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizi ikinci plana atacaksınız. Çevresel koşullarınıza duygusal bir boyut kazandırmak isteyeceksiniz. İlişkileriniz canlanıyor.



15 Şubat 2020 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:



Kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak ani iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Sizi gereğinden fazla yorabilecek durumlardan uzak kalmaktan yanasınız. Bugün, bir çok şeyi irdeleme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Sizin doğruluk kavramınızı başkaları faklı algılayabilir. Maddesellikle duygusallığı karıştırmamalısınız.



15 Şubat 2020 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:



Ani bir tavırla, fiziksel özelliğinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz.Çevrenizde güvenebileceğiniz kişilere ihtiyacınız var ve bir takım organizasyonlar için gerekli donanımlara yeterince sahipsiniz. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilere şans vermek istiyorsunuz.. Olumlu elektriğinizi, karşı tarafa yansıtacaksınız