16 Mart Reyting sonuçları. 16 Mart 2020 Pazartesi reytingleri kim önde? 16 Mart reytingleri sizler için derledik.

16 Mart Reyting sonuçları. 16 Mart 2020 Pazartesi reytingleri kim önde? 16 Mart reytingleri sizler için derledik. 16 Mart 2020 pazartesi Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, Star TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi reytingleri merak ediliyor.



16 Mart 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları



RTÜK tarafından 16 Mart reyting sonuçları açıklandı. Peki, 16 Mart reyting sonuçlarına göre günü en yüksek reytingi hangi dizi aldı? Çukur reytingleri yükseldi mi? Seferin Kızı reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Yasak Elma reytingleri düştü mü? 



16 Mart Reytingleri kim kazandı? Sefirin Kızı mı Yasak Elma mı Çukur mu Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi mi?



RTÜK'ün günlük ve haftalık olarak açıkladığı reyting sonuçları seyirci tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Merakla beklenen 16 Mart reyting sonuçları netlik kazandı. Pazartesi akşamları ekranda diziler arası reyting savaşları yaşanıyor. Star TV'de yayınlanmaya başlayan Seferin Kızı reyting listelerini de alt üst etti. Çukur'u reyting yarışısında zirveden koparmayı başaran Seferin Kızı, yeniden birinciliği elde etti. Nare ve Sancar'in destansı aşk hikayesinin anlatıldığı dizi de geçmişin sırları birer birer açığa çıkmaya başladı. Nare, Sancar'ı affedemeyeceğine karar verdi. Seferin Kızı'nın yükselişi karşısında geri adım atmayan Çukur ise oyuncu kadrosuna yeni isimleri dahil etmeye başladı.



Çağatay Ergenet rolü ile kadroya katılan Nejat İşler'in ardından Barış Arduç'ta artık Çukur'da boy gösterecek. Genç kızların sevgilisi olan Barış Arduç'un Çukur'a katılması heyecan yarattı. Reytinglere de önemli bir katkı olarak yansıdı. Çukur, geçtiğimiz haftalara kıyasla izlenme oranlarında artış yaşadı. Lakin, Seferin Kızı'nı geçmeyi başaramadı. Totalde ikinci sıradaki yerini korudu. FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma ise AB grubunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Entrika, gerilim ve heyecanı bir arada sunan dizi de Yıldız'ın iş kadını olarak başına gelenleri izliyoruz. Halit, yeniden zengin olduğunu kimseye söylemedi. Şirkete yeniden dönmesine rağmen intikamını almak için doğru zamanı bekliyor. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul ise Pazartesi akşamı yayınlanan diziler arasında en az reyting oranlarına sahip bulunuyor. Totalde günü ilk on arasında tamamlasa bile kısa süre içerisinde ekran yolculuğunun sona ermesi bekleniyor.



Ya İstiklal Ya ölüm rekor kırdı!

Garanti BBVA Bankası Duyurdu: Banka Maaş Alan Kişiler İçin 100.000 TL Ödeme Yapıyor! Garanti BBVA Bankası Duyurdu: Banka Maaş Alan Kişiler İçin 100.000 TL Ödeme Yapıyor!


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi reytingleri muhteşem bir açılış yaptı. 16 Mart Reyting sonuçları Ya İstiklal ya ölüm dizisi rating sonuçlarına adeta damga vurdu. Dizi ilk bölümüyle 5 civarında reyting alırken yarın sabah izlenmeyi Yasak Elma'dan mı Sefirin Kızı'ndan mı Çukur'dan mı aldı öğreneceğiz.