Başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova tam iki sezondur perşembe akşamlarının fenomen dizilerinden biri. Züleyha, Yılmaz ve Demir arasındaki çetrefilli aşkın anlatıldığı dizide son birkaç bölümde he

Başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova tam iki sezondur perşembe akşamlarının fenomen dizilerinden biri. Züleyha, Yılmaz ve Demir arasındaki çetrefilli aşkın anlatıldığı dizide son birkaç bölümde heyecan doruktaydı. Züleyha'nın hapse düştüğü son dönemde Yılmaz onun aşkıyla yanıp tutuşurken Demir de öfkesine kurban oluyordu. Geçtiğimiz hafta da Müjgan'ın Züleyha'yı bıçaklamasıyla biten 63. bölüm herkesi merakta bıraktı. Haliyle diziyi izleyenler 64. bölümü bekliyordu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 16 Nisan 2020 ATV yayın akışında yer almadı. Peki Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Bir Zamanlar Çukurova 64. bölüm ne zaman? 





Bir Zamanlar Çukurova 16 Nisan neden yok?



Çekimleri Adana'da yapılan Bir Zamanlar Çukurova son birkaç haftadır stok bölümleriyle ekranlara geliyordu. Çünkü corona virüsün ülkemizde de görülmesiyle birçok dizi gibi Bir Zamanlar Çukurova'nın da seti durdu. 

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Yani dizinin çekimleri yapılmıyor. Stok bölümü de olmadığı için 16 Nisan akşamı Bir Zamanlar Çukurova ekranlara gelemiyor.





ATV 16 Nisan 2020 yayın akışı



ATV'nin yayın akışında ise Bir Zamanlar Çukurova yerine Oflu Hoca Trakya'da ve Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde filmi yayınlanacak.



Bir Zamanlar Çukurova bitti mi? 64. yeni bölüm yayınlanacak mı



Bir Zamanlar Çukurova bitmedi, final de yapmadı. Henüz 64. bölüm çekilmediği için bu konu hakkında bir şey söylemek mümkün değil. Çünkü Bir Zamanlar Çukurova'nın ne zaman sete çıkacağı açıklanmadı. Eğer corona salgını etkisini azaltmazsa dizi bir daha ekranlara dönemeyebilir.