Astroloji uzmanları tarafından 16 Ocak burç yorumları açıklandı. Peki, 16 Ocak burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Mars’ın Boğa burcuna geçmesi finansal ve iş alanını nasıl etkileyecek? Mars ne zamana kadar Boğa burcunda seyahat edecek?

Astroloji uzmanları tarafından 16 Ocak burç yorumları açıklandı. Peki, 16 Ocak burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Mars’ın Boğa burcuna geçmesi finansal ve iş alanını nasıl etkileyecek? Mars ne zamana kadar Boğa burcunda seyahat edecek? İşte detaylar…

16 Ocak burç yorumları

Ocak ayının en önemli gökyüzü hareketleri birer birer meydana gelmeye devam ediyor. 7 Ocak’ta Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle başlayan süreç hem parasal hem de iş alanları üzerinde etkilerini hissettiriyor. Özellikle finansal kaynaklı sorunların ana gündem maddesi haline gelmesini sağlayan bu gelişme, yeni krizleri beraberinde getirebilir. Mars, 4 Mart’a kadar Boğa burcunda yer alacağı için kariyer ve iş alanlarında da Boğa temasının hakim olacağını söyleyebiliriz. Astroloji alanında Boğa burcunun temel özellikleri alanında eyleme geçmek ve çalışkanlık yer almaktadır. Dolayısıyla bu süreçte yoğun iş temposunun hakimiyetiyle karşı karşıya olacağız. Duygu ve düşüncelerinizi ifade ederken iletişim diliniz sert olabilir. Ani öfke krizleri, çatışmalar ve ayrılıklar gündeme gelebilir. Duygusal kırılmaların yoğun bir şekilde yaşanacağı bu süreçte anlık ve hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz.

Kafanızın dikine gitmekten ve insanlarla çatışma halinde bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Egoların ön plana çıkmaya başlamasıyla birlikte ayrılıklar da gündeme gelecektir. Aşk ve ilişkiler alanında çok dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. 13 Ocak tarihinde ise Yeni Ay meydana gelecektir. Yeni Ay öncesinde Boğa temasının hakimiyetini ilan etmesinin özel anlamları bulunmaktadır. Gizli saklı duygularınızın açığa çıkmak için üzerinizde baskı kurduğunu hissedebilirsiniz. Özellikle ilişki alanında beklemeye ve şüphe duygusuna karşı sert tepki gösterebilirsiniz. İlişkilerde sebep ve sonuç ilişkisi etrafında şekillenmeyen sorunların yaratacağı hayal kırıklıkları büyük olacaktır. Kimseye güvenmek istemeyeceğiniz bu süreçte yalnızlık en yakın sırdaşınız haline dönüşebilir. Merakla takip edilen 16 Ocak burç yorumlarını sizler için hazırladık.

Su grubu burçları Balık, Akrep ve Yengeç cephesinde ilişkilere dair gelişmelerin hız kazandığı görülüyor. Kısa süreli birliktelikler kurma isteğinizin artmaya başlayacağı bu süreçte gelecekle ilgili planlarınızı askıya almak isteyebilirsiniz. Balık burçlarının enerjilerini odaklamayı tercih edecekleri alanı iyi belirlemesi gerekiyor. Özellikle iş ve kariyer alanındaki gelişmeler açısından verimlilikleri anahtar rol üstlenecektir. İş ortamındaki çatışmalar ve tartışmalardan kaynaklı olarak strese kapılabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşamanız kaçınılmaz olacaktır. Akrep burçlarının aşktan yana yüzlerinin gülmesine az kaldı. Sadece daha atak ve kararlarınızdan emin olarak ilerlemeniz gerekebilir. Harekete geçmek yerine beklemeyi tercih ettiğiniz her an içinizdeki şüphe büyüyecektir. Bu süreçte egolarınız yüksek seviyede öne çıkacağı için kıskançlık duygusunun da açığa çıkmasına neden olabilir.

Hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızı itiraf etmekten çekinmemelisiniz. Ayrıca, her şeyi ben bilirim tavrını bir kenara bırakmaya odaklamanız geleceğiniz ve ilişkileriniz açısından önemli bir konumda yer almaktadır. Yengeç burçları açısından arkadaşlık ilişkilerindeki kırılma anlarının etkileri büyümeye devam ediyor. İnsanlara olan güven duygunuzu sorgulamaya başlayacağınız bu süreçte yalnız kalmak, kafa dinlemek ve enerji depolamak isteyebilirsiniz. Hava grubu burçları Kova, İkizler ve Terazi cephesinde ise finansal kaynaklı sorunlar gündemin ana maddesi haline dönüşmeye devam ediyor. Yeniliklere ve özgürlük kavramına karşı bakış açınızın değişmeye başlayacağı bu süreçte cesaret dolu hamlelerde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Kova burçlarının şansın ve bereketin gezegeni Jüpiter’in desteğini almaya devam ettikleri bu dönemi iyi değerlendirmesinde fayda bulunuyor. Kaçırdıkları her fırsat için pişmanlık duymak yerine harekete geçmeye odaklanmaları gerekebilir. Terazi burçları açısından denge ve şans faktörlerinin hayatları üzerindeki etkisi artmaya başlayacaktır. Ay’ın Terazi burcunda seyahat ediyor olmasından dolayı karamsarlık duygusuna kapılmaları kaçınılmaz olacaktır.

16 Ocak 2021 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, farklı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün..

16 Ocak 2021 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

16 Ocak 2021 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel ilişkilerinize belli bir canlılık verirken, Mars'ın etkisiyle de, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Planlarınızın aksamasına tahammülünüz yok. Küçük önlemlerle geçiştirmeniz gereken bu günde, kişisel zaaflarınız ön plana çıkabilir ve ego tatminine ihtiyaç duyabilirsiniz.

16 Ocak 2021 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

16 Ocak 2021 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

16 Ocak 2021 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı,. olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

16 Ocak 2021 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

16 Ocak 2021 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz.Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

16 Ocak 2021 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.

16 Ocak 2021 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

16 Ocak 2021 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizde görüştüğünüz kişilerin, özellikle iyi niyetli ve kendilerini aşmış kişiler olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Ay'ın konumu, gireceğiniz ortamlarda farklı insanların ilginizi çekebilirsiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

16 Ocak 2021 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.