17 Ocak Reyting sonuçları. 17 Ocak 2020 Cuma günü reytingleri kim kazandı.

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!

17 Ocak Reyting sonuçları. 17 Ocak 2020 Cuma günü reytingleri kim kazandı. Ekranlarda reyting savaşı kızışıyor. Peki 17 Ocak 2020 reytinglerinde kim güldü? Star TV ekranlarında başlayan Babil mi?, ATV rekortmen dizisi Hercai mi?, Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar mı?, TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid mi?, FOX TV ekranlarında Benimle Söyle mi Tv8 ekranlarında O Ses Türkiye mi?



17 Ocak Cuma Reytingleri!



Ekranlarda reyting savaşında kim kazandı? 17 Ocak cuma reyting sonuçları kazanan kim oldu? Ekranlarda yeni yayın tarihiyle birlikte muhteşem bir cuma akşamı yaşandı. Peki reytinglerde kimin yüzü güldü. ATV ekranlarında Hercai, Babil'e yenildi mi? İlk bölümüyle ekranlara gelen Babil ne kadar izlendi? Babil tuttu mu. Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar ve TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid dizilerinden kimin yüzü güldü? FOX TV ekranlarında Benimle Söyle ve TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarışını kim kazandı?



17 Ocak 2020 Cuma Reytingleri nasıl? Tahmini!



Hercai 9,42



Arka Sokaklar 9,00



Babil 7,00 



O Ses Türkiye 5,50



Payitaht Abdülhamid 3,40



Benimle Söyle 2,20



Reyting sonuçları Hercai zirveyi kimseye bırakmasa da ilk bölüm için Babil çok hatırı sayılı bir reyting alacak. Resmi sonuçlar Total, AB ve ABC+ sabah 10.00 saatlerinde yayınlanacak. Ancak Babil 2. bölümüyle reytingleri kasıp kavurur gibi duruyor. Hepsi tek başına Netflix dizisi çekecek efsane ekibi biraraya getiren Ay Yapıma da takdir etmek gerekir. 



Acun Ilıcalı Zuhal Topal'la savaşını TV8 ve FOX TV Soktu!



Acun Ilıcalı, Yemekteyiz ve Zuhal Topal'la Sofrada programı savaşına FOX TV'nin Benimle Söyle programı başladığı gün O Ses Türkiye cuma gününe de koydu. Bu sebeple büyük reytinglerin olacağı cuma günü O Ses Türkiye bir bölümünü FOX TV için harcadı diyebiliriz. Cumartesi günü de Benimle Söyle ve O Ses Türkiye savaşı sürecek.



17 Ocak 2020 Cuma günü Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert zirvede yer alacak.