19 Mart Reyting Sonuçları. 19 Mart 2020 perşembe ratingleri.

19 Mart Reyting Sonuçları. 19 Mart 2020 perşembe ratingleri. Bir Zamanlar Çukurova mı Mucize Doktor mu? 19 Mart reytingleri kim önde? Merakla beklenen 19 Mart perşembe günü reyting sonuçları sizlerle. 19 Mart 2020 Perşembe günü reytingleri sizlerle.



19 mart Reyting sonuçları!



RTÜK tarafından 19 Mart reyting sonuçları açıklandı. Peki, 19 Mart reyting sonuçlarına göre hangi dizi en yüksek reytingi aldı? Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Mucize Doktor reyting oranları düştü mü?

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ! Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ!


19 Mart 2020 Reytingler!



Televizyon izleyicisinin de yakından takip ettiği reyting sonuçları hem günlük hem de haftalık olarak yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı ve yüksek bütçelere sahip dizilerin ekrandaki kaderi reyting oranlarına göre belirleniyor. Heyecanla takip edilen 19 Mart reyting sonuçları netlik kazandı. Korona virüsü nedeniyle diziler birer birer çekimlerini durdurmaya başladı. Bu nedenle stoklanan bölümler yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan dizi bölümlerineyse yoğun ilgi gösteriliyor. Vatandaşlar dışarı çıkamadıkları için reyting oranlarında önemli bir yükseliş gerçekleşti. 19 Mart reyting sonuçlarına göre en yüksek reytingi Bir Zamanlar Çukurova dizisi aldı.



Züleyha, Demir'i vurdu. Yılmaz ve Züleyha'nın gizli bir ilişki yaşadıklarına inanan Demir, karısını kapı dışarı etmişti. Çocuklarından ayrılmak zorunda kalan Züleyha, yıllardır yaşadığı acıların hesabını sormak için Yaman Konağına dayandı. Demir'i yaralayan Züleyha, tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Demir, canı için mücadele ederken Züleyha'nın en büyük destekçisi de Yılmaz oldu. Yıldız, yaşanan olaylaırn sorumlusu olarak Müjgan'ı görüyordu. Müjgan, çektiği aşk acısına daha fazla dayanamayarak intihar etmeye kalktı. Kan ve gözyaşının damgasını vurduğu Bir Zaman Çukurova, reyting rekorları kırdı. Hemen arkasındansa Mucize Doktor geldi. AB grubunda liderliği ufak bir farkla kaybeden Mucize Doktor'da Ali'nin babası ortaya çıkt



ı. Ali'yi suçlayan babası, kanayan yarasının yeniden açılmasına neden oldu. Fox ana haber bülteni totalde ve AB grubunda günü ikinci sırada tamamladı. Korona virüsünün etkileri televizyon ekranda da tercihleri belirlemeyi başardı. Gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert'in istikrarlı başarısı devam ederken, Yemekteyiz de yüksek reytingleriyle öne çıktı.