19 Şubat Reytinglerinde durum ne? 19 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim birinci oldu? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 19 Şubat reyting sonuçları sizler için derledik.

19 Şubat Reytinglerinde durum ne? 19 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim birinci oldu? Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 19 Şubat reyting sonuçları sizler için derledik. 19 Şubat Çarşamba günü ratinglerde kim önde? ATV ekranlarında Kuruluş Osman , TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek, Kanal D'de Afili Aşk, Show Tv ekranlarında Zemheri  ve Tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir yayınlandı. Peki 19 Şubat Çarşamba reytinglerde kim kazandı?



19 Şubat​​​​​​​ Reyting Sonuçları kim kazandı?



Ekranlarda reyting yarışı tüm hızıyla sürüyor. ATV ekranlarında Kuruluş Osman , TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek, Show Tv ekranlarında Zemheri  ve Tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir kıyasıya mücadele etti. Zorlu günde beş dizi birden yarıştı ve reyting almak için kıyasıya rekabet gösterecek. 



Doğduğun Ev Kaderindir tuttu mu? İzlendi mi



Tv8 ekranlarında yeni başlayan ve başrollerini İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek hikayesiyle çok dikkat çekiyor. Zeynep'in iki dünya arasında kalan hayatını anlatan dizide Mehdi'nin kocaman yüreği herkesin içini ısıtıyor. Haliyle reyting listesine de iddialı bir giriş yapan dizinin 19 Şubat reytingleri her yerde aranmaya başladı. 

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Zemheri reytingleri yükseldi mi?



Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz ve Caner Cindoruk rol alıyor. Ayaz ve Firuze'nin imkansızlıklarla dolu aşkını anlatan dizi gerek hikayesi gerek oyuncularıyla çok sevildi. 



19 Şubat Çarşamba günü de 6. bölümüyle ekranlara gelen dizi, reytinglerde kaçıncı oldu çok merak edildi.