20 Mart Burç yorumları. 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları.

20 Mart Burç yorumları. 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları. 20 mart cuma günü burçlar ne diyor. Oldukça zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde 20 Mart 2020 Cuma günü burçlar ne diyor. İşte 20 Mart 2020 Burç ve Astroloji yorumu.



20 Mart Burç Yorumları

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Astroloji uzmanları tarafından 20 Mart burç yorumları açıklandı. Peki, 20 Mart burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmelidir? Merkür'ün Balık burcuna geçmesinin etkileri neler olacak? Satürn en çok hangi burçları destekleyecek?



20 Mart 2020 Burç Yorumları



Merkür Kova burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Balık burcuna geçiş yaptı. Nisan ayının sonuna kadar Balık burcundaki seyahatını sürdürecek. Tüm burçları yakından ilgilendiren bu gelişme hayata bakış açınızı değiştirebilir, dikkat eksikliği gibi temel problemler yaşayabilirsiniz. Astrolojide Merkür gezegeni bilinci, mantığı ve aklı temsil etmektedir. Dolayısıyla Merkürle ilgili her gelişme insanların gündelik hayatı üzerinde önemli sonuçlar doğurmaktadır. Merakla takip edilen 20 Mart burç yorumlarını sizler için hazırladık.



Toprak grubu burçları Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde iç çatışmalar meydana gelebilir. Sevmediğiniz özelliklerinizi değiştirmek için gerekli motivasyona sahip olacaksınız. Lakin, kendinizi eleştirirken fazla acımasız olabilirsiniz. Bu durum psikolojinizin bozulmasına yol açabilir. Merkür kaynaklı dikkat eksikliği ve odaklanma problemleri de işlerinizde aksaklıklara neden olacaktır. İş arkadaşlarınızla çatışma yaşayabilir, sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Başak burçlarının duygusal karmaşası da ay sonuna kadar devam ediyor. Belirsizliklerden kaynaklı öfke patmaları yaşayabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmeniz faydalı olacaktır.



Ateş grubu burçları Aslan, Yay ve Koç cephesinde de maddi kaynaklı krizler ortaya çıkıyor. Aslan burçlarının bir süredir bekledikleri iş gelişmelerinde önemli adımlar atılacak. Lakin, şu anda işten ayrılmak ve yeni bir yatırım yapmak için uygun zamanda değilsiniz. Akrep burçları artık bir karara ulaşacak. Hayatlarını şekillendirmek için alacakları karar inşaatın temelini oluşturacak. İkizler ve Kova burçlarının aile içi sorunları bitiyor. Hanenizde huzuru yakalayacağınız bu günler hem özel hayatınıza hem de iş hayatınıza olumlu yönde katkı sağlayacak. Duygularınızı ifade ederken içinizden geldiği gibi davranmalı ve sevginizi göstermekten kaçınmamalısınız.