20 Şubat Burç yorumları. 20 Şubat 2020 perşembe günlük burç ve astroloji yorumu.

20 Şubat Burç yorumları. 20 Şubat 2020 perşembe günlük burç ve astroloji yorumu.  20 Şubat perşembe burçlar ne diyor. Merakla beklenen 20 Şubat perşembe günü burç yorumları sizlerle. Haftanın ortasında burçlar da son durum ne.



20 Şubat Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 20 Şubat burç yorumları açıklandı. Peki, 20 Şubat burç yorumlarına göre aşk ve ilişkiler konusunda en şanslı burçlar hangileri olacak? Merkür Retrosu en çok hangi burçları etkileyecek? 



20 Şubat 2020 Perşembe Burç yorumları



Mars'ın Oğlak burcundaki yolculuğunun başlaması ile Merkür Retrosu'nun aynı döneme denk gelmesi burçlar için önemli etki güçlerine sahip gökyüzü hareketleri oldu. 16 Şubat'ta Oğlak burcuna geçen Mars, savaşçı ve hırslı yapısıyla hayatınızda temel değişiklikler yapmanıza yardımcı olacak. Özellikle toprak grubu burçları Başak, Boğa ve Oğlak cephesinde disiplin ve çalışma düzeninde yenilikler meydana getirecektir. Mars'ın savaşçı yapısı hayatınıza düzeni sokmaya kararlıdır.



Merkür Retrosu'nun kontrol eksikliği, odaklanma ve  iletişim problemleri yarattığı bu süreçte Mars'ın etkileri göz ardı edilemez. Zira, bir yanda olumlu diğer yanda olumsuz olarak adledilen  özellikleriniz arasında savaş kaçınılmaz olacaktır. İlgiyle takip edilen 20 Şubat burç yorumlarını sizler için hazırladık. Başak burçları yeni iş alanlarına yönelebilirler. Hayatlarındaki eksik olan parçayı tamamlama ihtiyaçları artacaktır. Aşka olan inançlarının tazeleneceği bu süreçte daha cesur hamleler yapmaları gerekebilir.



Su grubu burçları Balık, Yengeç ve Akrep cephesinde de finansal ve kişisel iletişim konuları öne çıkıyor. Yengeçler açısından Şubat ayı maddi birikim yapmalarına olanak tanıyan gelişmelerle dolu geçiyor. Kariyerlerine odaklanmaları halinde yükselişleri devam edecek. Akrep burçları, güven problemleriyle karşılaşacak. Sinirlerini zorlayacak ve sabırsız davranmalarına neden olacak durumlarla mücadele etmeleri gerekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde yol ayrımına gelebilirler.



Özellikle hafta sonuna doğru yoğun bir çatışma ortamına girecekleri uyarısında bulunalım. Koç burçlarının flörtöz yönleri yüzünden sorunlar yaşaması muhtemel görünüyor. Bir tercih yapmak zorunda olduklarını kabul etmeleri ve doğru kişiyle yola devam etmeleri gerekiyor.



20 Şubat 2020 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:



Bugün yeteneklerinizi sergileme konusunda aceleci davranmak isteyebilir ve hızlı gelişen olaylardan dolayı karasızlıklar geçirebilirsiniz. Bilinç altınız oldukça yüklü. Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda, aklınıza sıradışı konular takılabilir. Bugün, ailenizle ilgili problemler gündeme gelecek ve bu konuda yapıcı davranacaksınız.



20 Şubat 2020 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:



Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Olaylara yapıcı bir şekilde yaklaşmanız sonucunda, çevreniz tarafından takdir göreceksiniz. Hisleriniz doğru çıkıyor ve zihninizin karışmasına neden oluyor. Ay'ın bulunduğu konum, yakın komşularınızla yardımlaşmayı gündeme getirecek.



20 Şubat 2020 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:



Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Ailenizin özellikle annenizin gündem kazanacağı, sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacaktır. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.



20 Şubat 2020 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:



Kendinizle ilgili ilginç keşiflerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost toplantıları sizi bekliyor.



20 Şubat 2020 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:



Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün Güneş, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizde traj yükselmesi yaşayacaksınız.



20 Şubat 2020 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:



Partnerinizle duygu alışverişi içinde olacaksınız. Onun bazı konularda farklı fikirleri olsa bile, iletişim konusunda başarılı bir performans çiziyorsunuz. Olumlu çabalarınız sonucunda aranızda gerilimli olaylara son vereceksiniz. Bugün arkadaşlarınızla aranızda güçlü bir iletişim bağı kuracak ve ilginizi yeni konulara yönelteceksiniz.



20 Şubat 2020 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:



Yeniliklere açık bir yapınız var. Önünüze gelen olayları ret etmeden önce, sağ duyunuzu kullanıyorsunuz. Bugün yaşadığınız her türlü olaya karşı tedbirinizi almalı ve temkinli olmalısınız. Yaşadığınız hiçbir olayı dert etmemeyi öğrendiniz. Kariyerinizi destekleyici unsurlar sizi olumlu etkilemeye devam ediyor.

Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek


20 Şubat 2020 Perşembe AKREP Burç Yorumu:



Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Özgürlüğünüzü bilerek feda ettiğinizin farkındasınız. İletişim yoğunluğu yaşadığınız bir gün içindesiniz.



20 Şubat 2020 Perşembe YAY Burç Yorumu:



Duygularınızda olan değişimlere siz kendiniz bile şaşıyorsunuz. Ailenizin fikirlerine değer vermenize rağmen, bazı konularda onlara karşıt düşünceler üretebilirsiniz. Bugün maddi konularda yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gün. Alışveriş konusunda kendinizi istediğiniz gibi şımartacak ve satın alma duygunuzu tatmin edeceksiniz.



20 Şubat 2020 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:



Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal bağlarınızda yoğunluk artıyor. Partnerinizle farklı fikirlere sahip olsanız bile, onunla aranızda garip bir iletişim var. Onun sizin üzerinizde etkisi çok fazla ve yaşam tarzınızı her anlamda etkiliyor. Tatil gününüzü farklı bir şekilde değerlendirmek isteyecek ve keşiflere çıkacaksınız.



20 Şubat 2020 Perşembe KOVA Burç Yorumu:



İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahip olduğunuz bir gerçek. Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bazı gizlilikler söz konusu olacaktır.



20 Şubat 2020 Perşembe BALIK Burç Yorumu:



Güneş, burcunuzda ilerliyor ve kişisel girişimciliğinizi ön plana çıkarıyor. Daha enerjik ve coşkulu davranmakla çevresel ilgiyi üzerinizde toplayacaksınız. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız.Yaratıcılığınızı kullanmak adına başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.