2020 yılında Anneler günü ne zaman kutlanacak? Anneler günü bu yıl hangi güne denk geliyor? Annelerimizin en özel, en mutlu günü olarak bilinen Anneler Günü, bu yıl da merakla bekleniyor. Anneler gününde evlatlar ve eşler, annelere duygusal sürprizleriyl

2020 yılında Anneler günü ne zaman kutlanacak? Anneler günü bu yıl hangi güne denk geliyor? Annelerimizin en özel, en mutlu günü olarak bilinen Anneler Günü, bu yıl da merakla bekleniyor. Anneler gününde evlatlar ve eşler, annelere duygusal sürprizleriyle mutluluk yaşatacak, onlara değerli olduklarını bir kez de bu özel günde hissettirecek. Peki anneler günü ne zaman? Anneler gününü kaçırmamak ve unutmamak için buyrun haberimize...

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!


2020 yılında Anneler günü hangi güne denk geliyor, tarihi ne zaman? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. Dünyadaki vâr oluş kahramanlarımız annelerimiz, yılın 365 günü büyük bir sevgiyi hak ediyorlar. Anneler Günü'nde ise onlara değerli oldukları ve onlara karşı duyduğumuz sevgi kat be kat artarak hissettiriliyor. Çocuklar annelerini bir hediyeyle, eşler hediye veya bir gülücükle mutlu edebiliyor. Anneler Günü özelinde anneler, bir kez daha ne kadar sevildiklerini görebiliyorlar. Peki 2020 yılında Anneler günü ne zaman? Anneler günü hangi güne denk geliyor?



Cennet Annelerin ayakları altındadır hadisinde de belirtildiği üzere Anneler, hayatımızda büyük bir yere ve öneme sahiptir. Annelerimiz, bizi biz yapan ve bize gerçek sevgiyi tattıran yegane kişilerdir. Elbetteki annelerin değeri ve sevgisi sadece 1 gün değil, hergün hissedilmeli ve onlar her gün mutlu edilmelidir.



Fakat, Anneler günü özelinde bu özel günde annelerimizi bir nebze de olsun daha fazla mutlu etmek ve onlara sevgimizi hissettirmek mümkün. Anneler günü bu yıl (2020'de) 10 Mayıs PAZAR Günü kutlanacaktır. Anneler Günü'nde annelerimize birer hoş hediye yahut anlamlı bir mesaj ve Anneler Günü sözü ile sürpriz yapabiliriz.