Milyonlarca vatandaşımız için sunulan bu destek ödemeleri evleri oturulmayacak derece de olan ihtiyaç sahiplerini yakından ilgilendirmektedir. Yapılan açıklamalar dahilinde on binlerce vatandaşımız evleri oturulmayacak derece de ise bu durumda ev onarım

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!
Milyonlarca vatandaşımız için sunulan bu destek ödemeleri evleri oturulmayacak derece de olan ihtiyaç sahiplerini yakından ilgilendirmektedir. Yapılan açıklamalar dahilinde on binlerce vatandaşımız evleri oturulmayacak derece de ise bu durumda ev onarım ve tadilat destek başvurularını gerçekleştirerek evlerini onarma fırsatını elde edebilecektir.

Günümüzde ihtiyaç sahibi olan aileler için sunulmaya başlayan fırsatlar dahilinde pek çok vatandaşımız için birbirinden farklı fırsat ödemeleri gün yüzüne çıkmaktadır. Pek çok vatandaşımız için sunulan bu destek ödemeleri pek çok vatandaşımız için olağanüstü bir şekilde gerçekleştirmesi ile umut kaynağı olmaktadır. İhtiyaç sahibi olan ailelerin evlerini onarma ve tadilat işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Peki, ev onarım ve tadilat destek başvuruları nasıl yapılır? Ev onarım ve tadilat destek başvuru şartları nelerdir? İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntıları haber adresimiz üzerinden öğrenebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

EV ONARIM VE TADİLAT DESTEKÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan bu destek ödemeleri pek çok vatandaşımızı yakından ilgilendirmesiyle beraber Bakan Selçuk tarafından önemli açıklamalar yapılmıştır. Bakan Selçuk, "Barınma yardımlarımız normalleşme süreci ve sonrasında da bu oranlarla devam edecek." İfadelerini kullanarak ihtiyaç sahibi olan aileler için korona virüs ile mücadele döneminde her türlü destek de yardımcı olacaklarına dair açıklamalar da bulunmuştur. Bu kapsam doğrultusunda yapılan açıklamalar doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan ya da yeni ev onarımı gerçekleştirecek bireyler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvuru işlemlerini gerçekleştirerek bu fırsatları değerlendirme hakkına sahip olabilecektir.

2020 EV ONARIM VE TADİLAT DESTEK BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Devlet tarafından sunulan bu fırsatlar dâhilinde ilçenizde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ya da 144 Sosyal Yardım Hattı üzerinden de başvuru işlemlerini anında gerçekleştirme fırsatını bulabilirsiniz. On binlerce vatandaşımızın bu fırsatlardan yararlanabileceği açıklanmasının ardından pek çok vatandaşımız için müjdeli haber sonunda geldi. Ev onarım ve tadilat destek ödemelerinden yararlanmak isteyen bireyler yaşadıkları bölge ve muhtaçlık kriterleri esas alınarak gündemimizde ki yerini alacaktır. Yapılan bu son dakika açıklamalar dâhilinde pek çok vatandaşımız birbirinden farklı fırsatları değerlendirebilmesi için devlet tarafından belirlenen şartlara uyum sağlaması önemli unsurlar arasında bulunmaktadır.

EV ONARIM VE TADİLAT DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

Ev onarım ve tadilat destek ödemelerini merak içerisinde araştıran vatandaşlarımız için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından önemli açıklamalar yapıldı.Bakan Selçuk, Bakan Selçuk; “"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik barınma yardımlarımız kapsamında betonarme ev yapımına ilişkin bir hanenin alabileceği azami destek tutarını 25 bin liradan 40 bin liraya çıkardık” ifadelerini kullanmasının ardından on binlerce vatandaşımız için olağanüstü destek ödemeleri sürdürülmektedir. Bu destek ödemelerinden yararlanmak için muhtaçlık kriterlerine uyum sağlamak ve ihtiyaç sahibi olmak en önemli unsurlar arasında bulunuyor. Sizler için sunulan bu fırsatlar ve bu fırsatlar gibi pek çok destek ödemelerini öğrenmek için haber adresimizi takip edebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.