2020 KPSS iptal mi ediliyor. Milyonlarca öğrenci KPSS 2020 soru kitapçığında soruların hatalı olarak verilediğini iddia etti.

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!

2020 KPSS iptal mi ediliyor. Milyonlarca öğrenci KPSS 2020 soru kitapçığında soruların hatalı olarak verilediğini iddia etti. Peki KPSS sınavı iptal edilecek mi? KPSS 2020 soruları hatalı mı? Sonuçların da oldukça geç kaldığı KPSS 2020 iptal edilir mi?



KPSS soru kitapçığında hatalar!



Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen KPSS sınavıyla ilgili hatalı soru iddiaları! 2020 KPSS sınavında dağıtılan soru kitapçıyla ÖSYM tarafından yayınlanan soru kitapçıkları arasında oldukça fark olduğu iddia edildi. KPSS adayları bizde bu soru değildi, bizim sorularımız farklıydı diyerek hataları bir dizi tespiti yaparak yayınladı. Sosyal medyada çok kısa sürede infial yaratan o açıklama sonrası tespitler oldukça yerindeydi! İşte o tespitler!





Gözler ÖSYM ve Halis Aygün'de!



KPSS 2020 soruların hatalı olduğunu iddia edenler, 2020 KPSS'ye giren tüm adaylar için ÖSYM'den ve Halis Aygün'de resmi açıklama bekliyor. Bir çok kişi ÖSYM KPSS 2020 kesin olarak iptal eder, Halis Aygün KPSS 2020 sınavını iptal edilecek gibi yorumlarda bulundu. Resmi açıklama gelene kadar gözler ÖSYM'de! Ancak KPSS sınavı yüksek ihtimalle iptal edilebilir. iddialar oldukça kuvvetli ve yenilir yutulur cinsten değil.



ÖABT'de var iddiası!



Genel Kültür ve Genel Yetenek ile eğitim bilimlerive ÖABT'de doğru cevapların yanlış kabul edilmesi ve cevaplarda doğru şıkkın verilmemesi de ortalığı karıştırdı.  Hem KPSS, hem ÖABT sınavları beraber iptal edilebilir.