21 Ağustos Burç Yorumları. 21 Ağustos 2020 Cuma günü, günlük burç ve astroloji ne diyor.

21 Ağustos Burç Yorumları. 21 Ağustos 2020 Cuma günü, günlük burç ve astroloji ne diyor. Sizler için 21 Ağustos burç yorumları derledik. 21 ağustos burcunuz ne diyor?



21 Ağustos burç yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 21 Ağustos burç yorumları açıklandı. Peki, 21 Ağustos burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Merkür’ün Başak burcuna geçmesinin sonuçları neler olacak? Aslan burcundaki Yeni Ay ne zaman sona erecek? İşte detaylar…



21 Ağustos 2020 Cuma Burç Yorumları!



20 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte yepyeni bir dönem başladı. Başak burcunun yönetici gezegeni olan Merkür, iletişim ve teknoloji alanlarında etkili konumda bulunuyor. Merkür, 6 Eylül tarihine kadar Başak burcundaki yolculuğuna devam edecek. Öte yandan Aslan burcundaki Yeni Ay’ın etkileri sürüyor. Ağustos ayının sonuna kadar Aslan teması öne çıkıyor. Lakin, Başak burcunun özelliklerini de hissedeceğimiz bir süreç başlamış oldu. Özellikle kariyer ve iş alanlarında yeni gelişmelere karşı hazırlıklı olmanızda fayda bulunuyor. İş hayatının önemi artmaya başlıyor. Hayatınızda düzen ve disiplin arayışına girebilirsiniz. Bu süreçte aslan burcu sosyalleşmeniz için baskı yaparken; başak burcu ise disiplin noktasına odaklanacaktır. Doğru denge kurmayı başaranlar için verimli bir süreç yaşanacak. Başak burcunun etkisiyle hayatınızdaki sorunları analiz etmeye başlayabilirsiniz. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri tespit ettikten sonra mükemmelleştirmek için harekete geçmeniz kaçınılmaz olacaktır. Merkür’ün iletişim alanında etkisine dikkat etmenizde fayda bulunuyor. Özellikle sevgililer ya da evli çiftler için iletişim alanındaki krizler zor anların yaşanmasına neden olabilir. Duygularınızı ifade ederken daha sakin kalmaya çalışmalısınız. F



evri tavırlardan uzak durmalısınız. Yoğun duygusal etkileşimler meydana gelebilir. Detaylara verdiğiniz önem artmaya başlayacağı için kişisel ilişkilerinizde kırgınlıklar ve alınganlıklar artabilir. Lakin, detaycı yönünüz kariyerinize olumlu anlamda yansıyacaktır. Merakla takip edilen 21 Ağustos burç yorumlarını sizler için hazırladık. Toprak grubu burçlarından Başak, Oğlak ve Boğa cephesinde odaklanma problemleri açığa çıkabilir. Bu süreçte işlerinize yeteri kadar önem vermediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni bir işe girme imkanı yakalayabilirsiniz. Lakin, fırsatları olumlu yönde değerlendirebilmeniz için biraz daha sabırlı olmanız da fayda bulunuyor. Başak burçlarının aşk arayışları ise sürüyor. Farklı bir ortamda tanışacağınız yeni birinden etkilenebilirsiniz. Duygularınızı bastırmamaya ve her zamanki gibi davranmaya çalışmalısınız. Kabuklarınızı kırmanız gereken gelişmeler ortaya çıkabilir. Su grubu burçları Akrep, Balık ve Yengeç bu süreçte zorluk yaşayabilir. Disiplin baskısı nedeniyle ruhsal olarak içinize çekilebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorunlar yalnız kalma ihtiyacınızın artmasına neden olabilir. Merkür’ün etkisiyle teknolojik cihazlarınızda bozulma olabilir. Ailenizle daha fazla zaman geçirmeye gayret göstermelisiniz.



Bu zorlu dönemde sevildiğinizi hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yengeç burçlarıysa flörtlere ve aşka olan açlıklarını tatmin etmek için harekete geçiyor. Her ne kadar kariyerinize odaklanmaya çalışsanız da sosyal hayatınızdaki hareketlilik nedeniyle başarılı olamayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma isteğinizin artacağı bu süreçte finansal harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ateş grubu burçlarından Aslan ve Yay cephesindeyse seyahat planlamaları başlıyor. Farklı bir ortama gitme ve kafanızı dinleme ihtiyacınız artıyor. Flörtöz yapınız nedeniyle ilişkilerinizde güven problemleri meydana gelebilir. Kova ve Terazi açısından ise sağlık alanında gelişmeler yaşanacak. Özellikle diş ve ağız içi problemlerine karşı erteleyici bir tavır takınmamalısınız. Ev almak ya da yatırım yapmak gibi finansal konularla meşgul olabilirsiniz. Geleceğe yönelik kaygılarınızın artmaya başlayacağı bu süreçte sorumluluklarınızın farkına varacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyen Teraziler açısından güzel bir dönemin başlangıcı olabilir. Partnerinize karşı duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. İmalı anlatımlar yerine açık ve net olmaya gayret göstermeniz gerekebilir. Geçmişten gelen eski arkadaşlarınızla iletişim kurma isteği duyabilirsiniz. Hayatınızdaki denge arayışının artmaya başlayacağı bu süreçte hem kendinizi hem de ilişkilerinizi sorgulamaya başlıyorsunuz.



21 Ağustos 2020 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:



Gereksiz yargıların sonunda, çalışma arkadaşlarınızın hedefi olabilirsiniz. Her şeye rağmen; yersiz şüpheler ve aceleci konuşmalardan uzak kalmalısınız. Frenleyebildiğiniz duygularınız, gelecek için iyi bir yatırım olabilir. Kişisel isteklerinize belli bir sınır getirmeli ve gece uykularınıza daha fazla önem vermelisiniz. Bugünlerde oldukça yorgunsunuz.



21 Ağustos 2020 Cuma BOĞA Burcu Yorumu: 



Emeklerinizin karşılığını almak için başlatacağınız çalışmalar, sizin için olumlu gelişmelere sahne olacak. Uzun süredir yanıtını alamadığınız bazı soruların karşılığını alabileceksiniz. Planlarınızı hırsla ve ustalıkla yenilemelisiniz. Eski hatalarınızın sebebini düşündüğünüz zaman, olayların nedenini kısa sürede çözecek ve rahatlayacaksınız.



21 Ağustos 2020 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:





Duygusal ilişkilerinizi belli sınırlar içinde yaşamalı ve şekli değişen davranışlarınızın yapınız gereği olduğunu unutmamalısınız. Bugün, karşınızdaki kişiye karşı etkileyici konuşmalar yaparken, mantığı elden bırakmayın. Bazı olaylar, gerçekleştikten sonra geriye dönüşleriniz zor oluyor. Buna benzer olayları çok yaşıyorsunuz.



21 Ağustos 2020 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


Şansınızı kullanmak için uygun bir gün. Sevdiklerinizin desteğini hissetmek sizi daha motivasyonlu yapacak. Başladığınız işi yarım bırakmak istemiyorsunuz. Sabırlı davranışlar sergilediğiniz zaman içinizdeki suçluluk duygusundan kurtulduğunuzu zannederek, sanal bir avuntu örneği veriyorsunuz. Bugün gerçek değerleri sınamalısınız.



21 Ağustos 2020 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:



Liderlik duygunuzun ön plana çıkması ile bir anda karakterinizde anlık değişimler oluşuyor. Sizi doğal halinizle tanıyanlar; bu tür davranışlarınıza anlam veremiyorlar. Bugün, maddesel konularda başlattığınız atılımların arkasını bırakmayarak, çevrenizdekilere cesaret ve motivasyon örneği olacak, yaratıcılığınızı gücünüzle birleştireceksiniz. 



21 Ağustos 2020 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:



Enerjinizi saklamak isteseniz bile karşınıza çıkan fırsatlar, sizin başınızı döndürebilir. Mantık çerçevesinde yaptığınız konuşmalar ve buna uygun davranışlarla, çevrenizdeki kişilere örnek teşkil ediyorsunuz. Bugün hiç kimseyi yargılamadan; sadece, gözlemleme yeteneğinizi ön plana çıkarın Birçok ayrıntıyı keşfetmenin keyfini yaşayacaksınız.



21 Ağustos 2020 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:



Mesleğinizle ilgili birlikte çalıştığınız ve kariyerinizde gözü olan kişilerle olumlu işbirliği içinde olacak, onları güven konusunda ikna etme başarısı göstereceksiniz. Aşk konusunda partnerinizle ilgili konularda, olaylara fazla duyarlı bakıyor ve olabilecek hayal kırıklıkları karşısında fazlasıyla olumsuz etkileniyorsunuz. Her şeyden farklı anlam çıkarmayın.. 



21 Ağustos 2020 Cuma AKREP Burcu Yorumu:



Bugün, dostlarınızla görüşmek için kısa yollar yapabilirsiniz. Gücünüzün farkındasınız ve isteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Sınırsız düşünceleriniz ve yaratıcı yönünüzle, karşınızdaki kişileri istediğiniz gibi etkileyebileceksiniz. Onların da, doğal olarak istekleri olacak. Olabilecek pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız. 



21 Ağustos 2020 Cuma YAY Burcu Yorumu:



Yaşı sizden büyük kişilerin desteği sayesinde yapacağınız atılımlar, olumlu ses getirebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor ve.kişisel isteklerinizde artış var.Yaratıcı dostlarınızda bir arada olmak motivasyon gücünüzün artmasına neden olacak. Enerjik yapınızı istediğiniz gibi kullandığınız zaman başarı grafiğiniz yükseliyor. Siz doğrularınızla yaşıyorsunuz.



21 Ağustos 2020 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:



Hiçbir ayrıntıyı atlamayan gözlemci yapınız partnerinizi tedirgin edebilir. O, iyi niyetle yaptığınız eleştirilere bile tahammül edemiyor. Bugün, birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Geçmişle ilgili detay konuşmalara girmezseniz, gün sonunda olabilecek tartışmayı önleyebilirsiniz. Duygularınıza belli bir sınır getirmek zorundasınız.



21 Ağustos 2020 Cuma KOVA Burcu Yorumu:



Verilmiş sözlerinizden vazgeçmemelisiniz. Uzun süredir sizden haber bekleyen dostlarınıza, hakkınızda konuşmalarına meydan vermeden ulaşmalısınız. Geçmişi düşündüğünüz zaman; yaralarınızın kanamasını önleyemiyor olmanız, gelecek planlarınıza gölge düşürüyor. Yaşantınızda özgür fakat duygularınızda tutsaksınız.



21 Ağustos 2020 Cuma BALIK Burcu Yorumu:



Yakın dostluklarınızda kendinizi şanslı görmeniz, takıntılarınıza bir yarar sağlamıyor. İlişkilerinizde inatçı bir tutum sergilemeniz, karşı taraf üzerinde olumsuz etkiler yapıyor. Sizi yumuşak ve sade görenler için oldukça düşündürücü. Sinirli davranışlar sergileyerek, çevrenizdeki kişilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz.