24 Şubat reytingleri! 24 Şubat 2020 Reyting sonuçları kim kazandı? 24 Şubat 2020 Show TV ekranlarında Çukur, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Star TV ekranlarında Yasak Elma ve Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul dizileriyle Survivor ve Kim Milyoner Olmak

24 Şubat reytingleri! 24 Şubat 2020 Reyting sonuçları kim kazandı? 24 Şubat 2020 Show TV ekranlarında Çukur, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Star TV ekranlarında Yasak Elma ve Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul dizileriyle Survivor ve Kim Milyoner Olmak İster programları kapıştı. Peki reytinglerde kim kazandı?



24 Şubat Reyting sonuçları



İlgiyle takip edilen 24 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Peki,  Şubat reyting sonuçlarına göre en yüksek reytingi hangi dizi aldı? Çukur reytingleri yükseldi mi? Yasak Elma reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Seferin Kızı reyting oranı kaç? 

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


24 Şubat 2020 Pazartesi Ratingler!



RTÜK tarafından günlük olarak yayınlanan reyting sonuçları seyirci tarafından heyecanla takip edilmeye devam ediyor. Merakla beklenen  Şubat reyting sonuçları netlik kazandı. ABC, AB ve total olmak üzere üç farklı kategoride değerlendirilen reyting oranları, ekrandaki dizi ve programların kaderini belirliyor. Pazartesi akşamları ise reyting mücadelesinin en yoğun yaşandığı gün olarak öne çıkıyor. Star TV'de yayınlanmaya başlayan Seferin Kızı dizisi, ekrana damgasını vurdu. 



24 Şubat reyting sonuçlarına göre Seferin Kızı liderlik koltuğuna oturdu. Çukur dizisinin reyting oranlarının düşmesine neden olan Seferin Kızı, geniş oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla seyircinin kalbini çaldı. Yamaç'ın yeniden Çukur'a dönmesiyle birlikte gelişen olayları izleme şansı yakaladık. Çağatay'ın Çukur'u müptezeller yuvası haline getirmeye çalıştığını anlayan Yamaç hemen önlem almaya karar vermiştir. Öte yandan Çağatay ile Yamaç buluşması da yaşandı.



Cumali, baba olacağını öğrendi. Aksiyon ve gerilim bir an olsun azalmadı. Çukur reyting sonuçlarında düşüş yaşasa da kemik izleyici kitlesini korumaya devam eder. Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma da vitesi artırdı. Yıldız ve Halit boşanmasının ardından, Halit'in iflası da heyecanı katmerledi. Yıldız, kendi markasını yaratma mücadelesi verirken dimdik ayakta duruyor. Kaya ve Ender'de Yıldız'a tam destek oluyor. Yasak Elma, ABC grubunda üst sıralarda yer alıyor. Sosyal medyada da gündem olan dizi, özellikle kadınlar ve gençlerin ilgi odağı haline gelmeyi başardı.



24 Şubat Ratingleri gelir gelmez sizlerle olacak. Rating sonuçları sabah 10:00'da ilan365.net'de olacak.