Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? 25 Mayıs yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi final mi yaptı her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün 16:00'da yeni bölümleriyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 25 Mayıs yayın akışı

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!

Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? 25 Mayıs yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi final mi yaptı her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün 16:00'da yeni bölümleriyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 25 Mayıs yayın akışında yer almıyor. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada bugün neden yok? Yayından mı kaldırıldı? 411. bölüm ne zaman çok merak edildi. Biz de haberimizin detaylarında sizler için bu konuyu ele aldık.



Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Masada yemeklerin tadına bakan ve sonra da puan veren kayınvalideler de eksik yoksa en düşük 3 kullanabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz ay yapılan değişiklik ile her kaynana bir puanı yalnızca bir defa kullanabiliyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği gelinlerden toplamda en yüksek puanı alan cuma günü 15 Bin TL'nin sahibi oluyor. 



Zuhal Topal'la Sofrada 25 Mayıs neden yok?



Zuhal Topal'la Sofrada bitmiş ya da yayından kaldırılmış değil. Sadece 25 - 29 Mayıs haftası Ramazan Bayramı haftası olduğu için yarışmanın yeni bölümleri yayınlanmayacak. Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümleri 1 Haziran itibariyle ekranlarda olacaktır.