27 Eylül burç yorumları.

27 Eylül burç yorumları. 27 Eylül 2020 Pazar günü günlük burç ve astroloji yorumu ne diyor? Sizler için 27 Eylül Pazar günü günlük burç ve astroloji yorumlarını derledik. 27 Eylül 2020 pazar günü burçlarınız ne diyor?



27 Eylül Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 27 Eylül burç yorumları açıklandı. Peki, 27 Eylül burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Güneş ve Jüpiter etkileşimin etkileri ne zaman sona erecek? Mars Retrosu aşk ve ilişkileri nasıl etkileyecek? İşte detaylar...



27 Eylül 2020 Pazar Günlük Burç ve Astroloji Yorumu



2020 yılının en şanslı ve güzel dönemi Eylül ayı içerisindeki Güneş ve Jüpiter etkileşimin meydana geldiği zaman olarak kabul ediliyor. Güneş ve şansın gezegeni Jüpiter'in etkileşimde bulunması bolluk ve bereketin yaşanmasını sağlayacaktır. Hayat neşenizin artacağı, pozitif enerjinizin yükseleceği bu süreçte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle aşk ve ilişkiler alanında birbirinden önemli gelişmeler meydana gelecektir. İlişkisi bulunmayan kişilerin yeni bir aşka yelken açması söz konusu olacaktır. Hayatına yeni birini almaktan korkan, cesur adımlar atmak yerine geri planda kalmayı tercih edenler içinse Aslan burcunun etkileri görülecektir. Zira, aşkın gezegeni Venüs Aslan burcunda yolculuk etmeye devam ediyor. Aslan burcunun etkisiyle aşkta riskli hamlelerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. Aşk hayatınızın merkezine oturacaktır. Merakla takip edilen 27 Eylül burç yorumlarını sizler için hazırladık.



Toprak grubu burçları Oğlak, Boğa ve Başak cephesinde özgürlük ve zincirlerini kırma isteği oluşacaktır. Lakin, Başak burçları anlık duygu değişimleri yaşayabilir. Flörtlere açık olacağınız bu süreçte beğenilmek hoşunuza gidecektir. İlgi odağı haline gelmekten keyif alabilirsiniz. Fakat, hoşlandığınız kişiden geri bildirim alamamanız halinde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Ani tepkiler vermeden zaman geçirmeyi başarabilirsiniz, Eylül ayının sonuna doğru beklentilerinizin karşılanma ihtimali daha da artacaktır. Bu yüzden sabır en yakın arkadaşınız olmalıdır. Oğlak burçlarının finansal konulardaki problemleri devam ediyor. Ailelerinden görecekleri destek sayesinde kısa süre içerisinde ayağa kalkabilirler. Partnerleriyle aralarındaki ilişki zorlu bir sınava tabi olabilir. Bu süreçte sevildiklerini hissetmeye daha çok ihtiyaç duyacakları için ilişkilerini de sorgulamaya başlayabilirler. Su grubu burçları Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının hayatlarında kariyer konuları öne çıkıyor. Balık burçları hayatlarında düzen kurma isteklerinin artmaya başladığını hissedebilirler. Mars Retrosundan dolayı egonuz ön plana çıkabilir. Merkezde olma isteğinizden dolayı hayatınızdaki insanlarla tartışma içerisine girebilirsiniz. Kazanmak ve başarmak için değişim sürecini başlatabilirsiniz.



Akrep burçları evlilik planlamaları yapabilir. Aşık olmaya açık oldukları bu süreçte ani bir kararla evliliği düşünebilirler. Özellikle çevre baskısı nedeniyle geleceğe yönelik planlamalarına ağırlık verebilirler. Lakin, gelecekte pişman olabilecekleri adımlar atmak yerine daha sabırlı davranmaya çalışmaları gerekebilir. Yengeç burçlarının geçmişe olan özlemleri artıyor. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven Yengeç burçları sakin bir hayat stiline geçiş yapmaya çalışabilir. Bu durum psikolojilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Çocukları bulunan Yengeç burçlarının ebeveyin olarak daha fazla sorumluk üstlenmeleri gerekebilir. Çocuklarına daha fazla zaman ayırmaya başlamaları hayatlarındaki düzeni kurmalarına yardımcı olacaktır. Ateş grubu burçlarından Aslan ve Yay burçları çok şanslı bir süreçten geçiyor. Özel hayatlarındaki huzur sayesinde işlerine odaklanmaları daha kolay olacaktır. Başarıya olan açlıkları nedeniyle çalışma tempoları da yükselişe geçecektir. Hava grubu burçları Kova, İkizler ve Terazi için ikili ilişkiler ve iletişim konuları öne çıkıyor. Gün içerisinde iletişim eksikliğinden ve odaklanma problemlerinden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz.



İşlerinizde başarı sağlayabilmek için meditasyona yönelebilirsiniz. Hayatında farklılık arayışı içersindeki İkizler burçları spora başlayabilir. Aile içerisindeki bireylere maddi olarak destek sağlamak isteyebilirsiniz. Ailenizin hayatındaki önemi artmaya başlayacağı için sorumluluklarınız da çoğalacaktır. Mars Retrosu'ndan en çok etkilenen burç Terazi burçları olacaktır. Terazi burçlarının hayatlarında karmaşık ve çözümü zor konular gündeme girebilir. Çözüm üretmek için yakın arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz. Dostluk ve arkadaşlık kavramlarını yeniden tanımlayacağınız bu süreçte hayatınızdan insanları çıkarabilirsiniz.



27 Eylül 2020 Pazar KOÇ Burç Yorumu:



Bugün ay aile ve yuva evinizi etkiliyor. Sevdiklerinize karşı duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle bir çok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaşamı çok güzel sorguluyorsunuz.



27 Eylül 2020 Pazar BOĞA Burç Yorumu:



Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz.



27 Eylül 2020 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:



Ay para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Sosyal yaşantınızda karşılaşacağınız kişilerin farklı düşünceleri başlangıçta hoşunuza gidecektir. Fakat daha sonra yargılayabilirsiniz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.



27 Eylül 2020 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:



Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bugün partnerinizle oluşturduğunuz ortak fikirlerin, sizi olumlu kılmasını istiyorsanız, duygusal sapmalardan uzak kalmayı denemelisiniz. Sosyal yaşamınızda, bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi çok kolay etkiliyor ve olayları kısa sürede kendi sathınıza çekiyorsunuz.



27 Eylül 2020 Pazar ASLAN Burç Yorumu:



Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı sıkı bir şekilde saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.



27 Eylül 2020 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:



Arkadaşlarınızla birlikte çalışmaktan hoşlanıyor ve bugün, aktivitelerinizin yoğun olmasından dolayı güçlü egolarınız ön plana çıkacak ve bu nedenden dolayı çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili yenilenme duyguları içinde olmanız ve estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı, seçici davranabilirsiniz.



27 Eylül 2020 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:



Yüksek hedeflere kilitlenmiş durumdasınız. İçinizdeki durumun değerlendirmesini yaparken, akılıcı davranışlar içindesiniz. Duygusal saplantıların zararını iyi bildiğiniz için, kendinizi hiçbir olaya kaptırmak istemiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranacak ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


27 Eylül 2020 Pazar AKREP Burç Yorumu:



Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. İdeallerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. 



27 Eylül 2020 Pazar YAY Burç Yorumu:



İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.



27 Eylül 2020 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:



Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duygularının çok önemli olduğunu unutmamalısınız. Onunla duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Onun, geçmişten etkilenmesine neden olan, doneleri ortadan kaldırabilirsiniz. 



27 Eylül 2020 Pazar KOVA Burç Yorumu:



Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamak birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı olarak gelişiyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.



27 Eylül 2020 Pazar BALIK Burç Yorumu:



Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz.